hocam burada bahsettiğiniz konu nedir?? biz kendi ip imiz ve alexa kullanıcı adımızla siteleri ip verip gezsek ve gezdiğimiz siteleri buraya yazsak uyar mı??kontrol linki işini tam anlamadım
hocam bunlar yani değişik ülkelerden sitelere girme işini sadce ben yapıyorum zaten konumda neden varsın. Çünkü diğer konularda olmayan bu şey yani dğeişik ülkelerden sitenize giriş yapılması oldugu için benim konumdasınız yoksa diğer konulara basvuru yapardınız
Kontrol linki ise dogal.org diye bir site var benim siteye giren ziyaretci falan yok atıl kullanılmayan bir domain bu domaine sadce gunluk ziyaretcileri denetlemek için kontrol linki olarak kullanıyoruz sitelerin yani alexa aderslerimin oldugu yerin üsütündeki bolumde kontrol linki: şeklinde site adresi yazıyor. Şahsen benim siteme tekil ziyaretci olark gunluk ortalama 250 ziyaretci geliyor . bazen bu sayı 1000 kişi bile oluyor bu kişiler arasından konumda olan 10 kişiyi hergun bulmam imkansız ama kontrol linkinde bulabilirim. Bu demek değildirki sitemide kontro etmeyeceğim:-)