berkq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün üst sınıfların final sınavı vardı baktım kağıda kod yazıyorlar yok böyle şaçma bir sistem. Pratik olmadıktan sonra kağıda kod yazarak nasıl bir şey öğrenebilirsin ki ?
Kod yazmıyorlar aklına geldiklerini sallıyorlar sadece.

Programlamaya giriş dersinde 1-2 kişi dışında diğer herkes emin olmayarak dolduruyor kağıtları.

Zaten hocalar gercek degerlendirmeye alsalar, bir iki kutuphane kodu yazdik diye puan vermeseler kimse 30-40 ı dahi göremez.

Bu sistemin ogrettigi bisey yok, kendin ogreneceksin.

Ben daha ilk defa sinava girdim C dersinden vize sinavi. 3. siniftan, 4. siniftan sinava girenler vardi. Sen boyle sistem koyarsan adamda paşa paşa kalir.

Neyim ben ya amelemiyim oturup kod ezberlicem, sonra sinavda ters bir soru geliyor kafan donup kaliyor, donguyu olusturamiyon, kuramiyon, sentezleyemiyon, sonra sallamasyon seyler yazip cikiyon.

Isin mantigini ogretmiyorlar ki arkadas, illa kendin ogrenecen. Bileydim boyle olacagini bastan sıkı tutardim. Uniden bisey bekledik, beklentimiz bos cikti. Neticesinde kendimizde asilmayinca kotu sonuclar cikti ortaya.

Senede 72 mezun veren bir universite dusunuyorum. turkiyede bilgisayar muh. ortalama 50 unide olsa 50*50 (her unide 72 kisi yok, ayrica bide 2. ogretimleri katarsak ortalama deger 50 desek) her sene 2500 mezun veriyor bilgisayar muhendisligi. belkide daha fazla bilemiyorum. bunun hangi biri is bulacak. sonucta sistem hata veriyor tabiki.

sen 12 sene ilkokul,ortaokul,lise oku. + 4,5 sene üni oku.

16-17 sene gitgel yapsan bile gitgel yaptigina degmez be.

Bileydim sistemin beni buralara getirecegini 6 yasinda futbola yazdirttirdim kendimi, gerci o zamanda aileler karsiydi be arkadas