ustad o iranlı seni fena keklemiş
disko misko yok iranda. hepsi yer altında bodrum katlarda gizli partiler veriyorlar. yakalandıklarında vay hallerine...
mini etek mi dedin ?
erkekler bile üniversitelerde uzun kollu giymek zorunda... kısa kollu tişörtler yasak...
nerden mi biliyorum ?
3 tane iranlı arkadaşım var. 22, 29 ve 35 yaşlarındalar.ukraynaya kaçmış adamlar.
bitanesi anlatıyor. tahrana gittim, uçaktan indim gümrükten geçeceğim polis çekti kenera ne bu i*ne misin sen sakal nerde ? tarzında fırça çekmiş...
ve bir söylediği daha , ahmedi nejad islam cumhuriyeti yanlısı değil. şeyh çok güçlü. ahmedi nejadın gücü yetmiyor ona o da mecburen ayak uyduruyor demişti.
Keklemiş mi bilmiyorum ama, facebook profilinden arkadaşlarını oradaki ortamınıda görüyorum yani gece hayatları filan bizimkinden daha iyi gibi görünüyor. Kızları çok tatlı ve karaçarşaflı hiç görmedim, bizim türk kezbanlarından kat ve kat güzeller.
Gençlerin %50'si uyuşturucu kullanıyormuş ayrıca. Dünya'da en çok kullanım oranına sahip ülkelerden birisiymiş İran.
Belki şehirden şehire değişiyor olabilir. Şimdi İzmir'deki yaşam ile Yozgat'ta ki yaşam nasıl farklıysa, oradada aynı şey olabilir. Yada etnik-dini ayrımlar var ise, bölgeden bölgeye yaşam değişebilir.
En iyi yargıya gidip görerek ulaşırız