malum burası bir webmaster forumu olmadığına göre, ben de böyle bir başlıkla hizmet vermeye başladım çok değerli arkadaşlarım. beni hepiniz çok yakından tanırsınız(aynı mahalledeniz sonuçta). iddaa'da namım yürümüştür. inanmayanlar baksın da utansınlar:

bazılarınızın, "u*an sanki bugüne kadar kazandıran kupon paylaşıldı r10'da da bir de sen mi çıktın" dediğini duyar gibiyim. alın işte size kazandıran kuponlarımdan örnekler:

2009'da oynadığım bir kupon:

bir kaç kupon:

hiç mi kaybetmedin diyenlere gelsin:

ya biliyorum bazılarınız çıkacak, bu işte bir iş var diyecek. onlara da cevabımı hemen vereyim. tam burada vereceğim. cuma günü vermek isterim de pazar mı versem yoksa. neyse şimdi vereyim. neden dersen, şimdi vermek daha mantıklı. BeN ASlıNda İdDaa UzMaNıYıM da yazabildiğime göre artık bana inanmışsınızdır.

gelelim sisteme:

önce bana 2500 dolar para veriyorsunuz. sonra ben size bir kupon veriyorum ama tutmaya da bilir. garanti veremiyorum. NEDEN DERSEN, top yuvarlak çünkü. sonra eğer sen kazanırsan kazandığını bana veriyorsun. neden dersen, çünkü ben çok zaman harcıyorum bu işe.

hala inanmıyorsanız, şimdi msn listemdeki ortaokul arkadaşlarımın tamamını bu konuya çağırıp, "hakkaten süper iddaacıdır", "gözü kapalı güvenin", "bu adam gibisi yok!!!!", "2500 lira verdim ama helal olsun aga" yazdıracağım.

lütfen diğer konularıma da göz atınız:
1- Sahibinden terliksi hayvan
2- Kelepir fiyata gazoz kapağı
3- Ulusoy turizm bagaj kuponu
4- Seo'nun sırrını çözdüm - E-book - Almayan üzülür - Benden Söylemesi - Herkes bu konuya baksın
5- Goril güncellemesine etkili tek link paketi

site adını öğrenmek için pm atın. pm atmayana -itrader verme hakkımı çok gizli tutuyorum.

IddaaciKazim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam bu işi biliyor!!!!
PotasyumbiKArbonat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
13 yaşına geldim, böyle iddaacı görmedim
DJKanka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya SeN KinGsiN AgA, 10 KuPoN VeRdi HPsi DudDu
inandırıcınick adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana inanının, bu adam işi çözmüş hemen arabanızı satıp iddaa oynayın