Hocam hiç linux tabanlı işletim sistemi kullandınız mı vınn ile ? Linuxte Vınn`ı kullanmak için yöntemlere bakın o yöntemlerin büyük bir kısmı tabletlerdede işliyor
Bende vınn kullanıyorum vınn ı linuxte kullabilmek için bir kaç program ile modem üzerinde değişiklik yaptım.Sizin modeminizde benim gibi değişiklik yapmanıza gerek bile kalmıyabilir.Modeminizin modelini netten linux kurulumu için arattırın
Yani demek istediğim linux tabanlı işletim sistemlerinde vınn`ın nasıl çalıştığına bakın(sizin modeminizin modeline göre hangi yöntemlerin uygulandığına) bu yöntemleri tablettede deneyin büyük ihtimalle başarırsınız

Aldığınız yere sormanıza zaten gerek yoktu istisnalar dışında hiç biri anlamıyor zaten

Çünkü tabletlerin %90`ı android işletim sistemine sahip

android`te linux tabanlı olduğu için anlamazlar

(Aslında windows``u anladıklarındanda şüpheliyim

)
İlginiz için tesekkur ederım,herseyı denedım ama vınlarla calısmıyor 2 yıl önce kullandıgım vınları dahı denedım gine olmadı,bunlar başka ne işe yarar bilmiyorumki

1 saat önce geri iade ettim kipa dan almıştım,hi level miş markası,vını neden görmez hangi mantıkla üretilmiş bunlar anlayamadım,gunlerdır bosu bosuna aletle cebelleşip durdum uğrastıgım zamana acıdım