Bundan 30-60 dakika önce internete girdiğimde bütün sitelerimin hacklendiğini gördüm ve araştırdığımda ise aşağıdaki bilgileri elde ettim.
Yukarıdaki IP adresinden sitelerimiz hacklendi.
Hackleyenlerin bağlanmış olduğu IP Adresini buldum ve ben de şifresiz olan alana giriş yaptım.
Resimdeki siteler gibi yüzlerce site var. Bizler ne kadar yazma iznini kısıtlasak da tüm verilerimizi görebiliyorlar ve ne kadar değiştirsek de hiç bir sonuç alamıyoruz.
(Bulunan adresi sadece moderatör arkadaşlara verebilirim. Nedeni; benim ve bulunan tüm sitelerdeki emeklerin boşuna gitmemesi için.)
Yine üstteki resimde kişiler tüm dosyalarımıza erişip kaynaklarını görebiliyorlar.
Sitelerimi yeniden aktif edeceğim fakat sonuç değişmiyor hala verilerimizi görebiliyorlar. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar bilgi verirse seviniriz.
Edit:
Wordpress için; public_html
Dosyasının izinlerini 644 yapınız. ve firma yetkilisi arkadaşlar konu hakkında bilgilendirme yaparsa seviniriz!