hocam öncelikle geçmiş olsun allah kolaylık ve sabır versin demek istiyorum beklemek konusunda sakınca yok benim acımdan beklemeye devam konusundada sıkıntı yok,
yazınızdan anladığım kadarıyla bu çalışma sonlandırılıyor galiba yoksa benmi yanlış anladım eğer kendinize geldiğinizde çalışma yapılacaksa bekliyeyim o açıdan soruyorum tekrar detay bilmesemde geçmiş olsun allah kolaylık versin
Sevgili dostum su an icin dedigim gibi kendimi bi toplamam gerek,yani sukur hersey yolunda su an ama eve geleli 1-2 saat oldu ve ozel hayatdaki islerim,kagit kurek isleri vs 3-4 gun az online olabilirim.Ama insallah hafta sonuna dogru eskisi gibi insallah yeniden tam anlami ile kendimi verecegim bu islere.
Yani o gun ise baslandigi gune kadar hersey normaldi hasbi ve Jakerss de biliyor ama bi ani durumdan o gece Hasbi ve jakerss'e nefes nefese yazi yazip cikdim ve cikis o cikis.
Herseyin hayirlisi isterseniz geri iade yapar arkadaslarim,isterseniz hafta sonuna kadar bekletebilirler sizi ona gore calisma yapabiliriz.
Eyvallah ustadim, umarim yasadiginiz sorunlar senin ve ailen icin en yakin zamanda en iyi olumlu sekilde sonuclanir.
tekrar gecmis olsun..
Eyvallah hasbi'm,cok sukur ,Allahima binlerce kez sukur ki kendime,kendimize geldik.Bir daha boyle sorunlar yasamamak ve kimsenin yasamami dilegimle.
(Bu arada msne vs giremiyorum ,yarian online olurum konusuruz.Msne girince cok vaktim gider simdi cikacagim birazdan yapilacak islerim var yarin icin.Yarian gorusuruz insallah.)