Merhaba arkadaslar herkese,
Son 5-6 gundur basta r10 olmak uzere internet ortaminda hic bir sekilde online olamadim.Burda size su oldu,bu oldu diyerek kendimi acindirmak yada herseyi detayi ile yazmak istemiyorum.Bir insan icin buyuk olabilecek derecede sorunlarim oldu,dusunulmeyecek ve basa gelmeyecek durumlar ortaya cikti ve 5-6 gun birakin interneti,evime bile gelemedim.
Su an eve geleli 1 saat bile olmadan daha kendim oh cok sukur bile demeden buraya kostum.Cunki is yapmak icin soz verdigim,sizler vardiniz aklimda.Sagolsun Hasbi kardesim konu acmis bilgilendirmis,gerekirse iade yapilacagin ivs belirtmis kendisine cok tesekkur ediyorum.Zaten kendisininde belirttigi gibi 1 TL bile kendim almadim,bendede degildi paralar,eger yapacagimiz is sonunda aksi yada verdigimiz sozu yerine getiremiyecegimiz durum olursa herkesin parasini iade ederiz diye parayi dondurmustuk hesapda.
Sunu ustune basa basa soylemek istiyorum,diger konuda bazi arkadaslar is yetismeyecek durumda cok kisi ile anlasildigi vs icin yazmilar,hayir arkadaslar is tam ekibimiz ve benim rahat calisabilecegim sekilde alindi hazirlandi ama ekibimin ise basladigi gun aksam bir ozel durum yuzunden ben gitmek zorunda kaldim.Kendilerinede soyledim hatta bana 1-2 gun musade edin siz gerekli yuklemeleri yapin ben gelince deva mederim sizinle birlikde diye ama sorunum uzun surdu,onlarda en dogrusunu yapmislar.
Simdi bazilari sorabilir yada dusunebilirler sorun neydi bu kadar onemli yada bu kadar yazisma emek konusmadan sonra ortalikdan kaybolmaniza sebeb olan diye,yan idetaya girmek istemiyorum ama 6.5 Aylik Kizim ve Kendi ailem ile ilgili bir durumdan dunya ile iliskim kesildi 5-6 gundur kisaca bunu soylemek istiyorum.
Ve benimle konusup is anlasmasi yapmis ,islerini yapacagim 1 ayli kozel calismadan alan arkadaslara paralari nasil istenirse o sekilde iade edilecekdir.Kanallarindaki yuklenmis videolara bakmadan ne odemisse onun iadesini yapacagim arkadaslar ki zaten hasbi iadelere baslamis.Yuklenen videolarda bu surecde size yasattigim 1 haftali kkayip yada ise basliyamamam yuzunden hediyem olsun diyorum.Ekbimin yaptigi video yukleme isine de 3-5 Tl vakit harcadigi icin hediye edenler olursada zaten ekibime kalacakdir o para.
Uzun lafin kisasi,kendi sorunlarim ve ozel durumlardan basliyamadigim bu is icin ne gerekiyorsa,nasi lsize en basta bu is icin garanti vermissem hersey aynen gecerlidir,sozumun arkasindayim ve iadeler cok hizli sekilde yapilacakdir.
Peki youtube ile ilgili paylasimlarim,yardimlarim bittimi,hayir bitmedi bitmeyecekde,herkese her konuda sonuna kadar yardimci olacagim Allahin izni ile bunu soylemek istiyorum.Son 5-6 gundurde sunu dusunmeden edemiyorum,belkide burda yaptigim yardimlar,destekler vs sayesinde sizlerden aldigim dualar sayesinde bu yaziyi yazmak nasip oldu,bu durumdan cabuk kurtulmak mutlu olarak sonuclandirmak sizlerin sayesinde oldu diyorum.Bu yuzden bundan sonra daha cok destek bilgi yardim herseyimle sizlerleyim insallah.
Beni bu 5-6 gunluk surecde sabirla bekleyen,sagduyusuna hakim olan,beni konusmalarimdan yada yazsimalarimdan az cok anlayan taniyan ,anlayisli ve benim bu mesaji yazacagim gunu sabirla bekleyen herkese cani gonulden tesekkurumu sunuyor,Ve hepinizden Cok ozur diliyorum..
Bu isi ben yaptirmak istiyorum devam ettirmek istiyorum Muslera06 diyenlerde sagolsunlar ama kendimi toplayamadim henuz,yasadigim ufak tefek bir olay ,durum degil ve bu yuzden kendimi ise veremem.Kendime geldigimde insallah yeniden calisma yapariz diyorum.
Tekrar benimle is yapmak icin bekleyen ama bu ozel durum sebebinden sorun yasayan butun dostlarimdan Ozur diliyorum..
Tekrardan aranizdayim 1-2 gune insallah.