HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en sağlam yükleme yeri tarayıcı browser. bu programı ilk denediğimde bigün sonra bütün kanallar bitanesi değil hepsi fesh edildi.spam olarak algılıyor bu programı.sonra bu programdan değildir dedim yeni kanallar ile o programla devam ettim yine kapattı.videonun özellikleri iyi kullanılabilir download vs ama yükleme hem login 500 sn vs veriyor bazen videoları hatalı görüp yüklemiyor yabancı sitelerde banlanan çok keşke okuyup kullanmayaydım diyordum.siz iyi kazanıyosanız bilemem

birde hazır kodları dizayn edip program satan var hemen atlanılıyor benim önerebileceğim tarayıcıdan + upload hızı + download hızı geri kalanı videoyu pazarlama yeteneği içimizde pazarlayama yeteneği baya iyi olan var hocam.insanları elektirikli süpürge gibi çekiveriyolar ben kötü demiyorum harika yetenekleri var.

ben bazen video ararken kullanıyorum, çok para kazanmıyorum ama şimdilik kendimce geliştirdiğim bir teori var ona alt yapı hazırlıyorum.

Upload içinse senin dediğin gibi, tarayıcı ile upload ediyorum,
Hem stabil, hem güvenli, hemde çok kullanışlı

avantajı ayrıca büyük tarayıcı ile upload etmenin, tek sayfa'dan bütün videolara etiket ve ara ara acıklama giriyorum

Program satanlar ile pek alakam yok (her ne kadar kendime yazdırdığım botu satıcak olsamda) bu konuda iddalı değilim.