Sattığım ürünler, Kutusuz Tester - Kutulu Tester - Orjinal Ambalajlı Parfüm, şeklinde 3 kategoridir. Ürünlerimin tamamı orjinal olup hakkımda bir tane dahi olumsuz yorum yoktur. Aksine gelen olumlu yorumları da sizlerle paylaşacağım.
Tamamı yetkili ithalatçı firmalar tarafından Türkiye'ye getirilmiş mağazalarda satılmak üzere dağıtılmıştır. Parfümlerin hepsi Türkiye'de mağazalarda satılan parfümlerdir.
Çek Cumhuriyetinden veya oradan buradan ithal falan değildir. Forumda henüz karşılaşmadım ama, diğer sitelerde şuradan ithal ettik adı altında replika ürün satılıyor buna dikkat edin. Orjinalini alamıyorum ama hem kaliteli hem ekonomik bir parfüm istiyorum dersenizde
şu arkadaşın ürünlerini tavsiye ederim.
Her üründen stokta sadece 1 adet mevcuttur. İlk gelen alır.
Pazarlık payı yoktur.
Ürünlerin tamamında ucuzu.com ve akakce.com'un fiyatlarına oranla;
Tester %40-%60 Kutulu Tester %30-%40 Orjinal Parfümlerde %20-%50 oranlarında indirim yapılmıştır.
Müşteri ve R10 Üyelerinden Yorumlar;
Parfüm elime ulaşmıştır. Birebir aynı ürünün elimde bulunan orjinali ile karşılaştırıp yaptığım kalıcılık ve koku testleri sonucunda TOKAsoft isimli arkadaşımızın sattığı parfümlerin %100 orjinal olduğuna kanaat getirdim. Arkadaşın sattığı parfümleri aklınızda soru işareti olmadan rahatlıkla alabilirsiniz.
Sonunda kazıklamadan orjinal parfüm satan biri çıktı piyasaya

Destekliyorum kardeşim..
arkadaşın dürüstlüğüne ilgisine öok teşekkür ederim.İlk defa dürüst bi orjinal parfüm satan arkadaşa rastladım kendisine teşekkür ediyorum.
Ödeme;