ALem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugüne kadar bazı şeyleri alttan almaya çalıştım ama ne kadar alttan alırsam alayım bazılarının ....... daha fazla kalktığını gördüm. İddaa konusunun en eski üyelerinden biriyim, eskilerden bi ben, bi Yatirim, bide SaDo var şu an başkada kimse yok hatırladığım kadarıyla. Arkamdan mahalle karıları gibi dedikodu yapmaktan başka işleri yok galiba bu arkadaşların. Sabah kalkıyorlar @ALem, akşam yatıyorlar @ALem, başkada yaptıkları birşey yok.

Bir grup açmışlar tamam eyvallah aç bişey dediğimiz yok ama başkası hakkında konuşacağınıza gelin yüzüme karşı söyleyin biraz adam olun... en çokta bu ... lar ile aynı siteyi kullandığıma üzülüyorum.. Tamam grubun olabilir ama bu senin .... gibi dedikodu yapacağın anlamına gelmez.

Benimde grubum var ama her ne kadar burada kavga ettiğim kişiler olsada her ne kadar grupta r10'da X kişi böyle söylemiş desede hiçbir zaman kimsenin arkasında ileri geri konuşmadım. Bunun aksini iddaa edecek biri varsa buyursun gelsin, haklısın diyeceğim. ama yok, her seferinde boşver diyerek geçiştirdim...

Hani bazıları diyor ya neden kupon paylaşmıyorsun diye, dün kupon verdiğin bugün arkandan konuşuyorsa kime güvenip kupon vereceksin ?
Konu hakkında ALem içinden geçenleri söylemiş ben yalnızca şunu söylemek istiyorum kurduğu gruba baştan beri dahilim ve buradaki hiçbir insan hakkında kötü laf etmedi..