SklGrp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+1'in bir etkisi olacağını sanmıyorum. Örneğin benim sitem ilköğretim ödevleri hakkında. İlkokul öğrencisi nereden bilsin google plus vs.. Nasıl +1'lesin ki Bunu göze alarak etkiletmez bence

önemli olan analytics verileridir. Bu öğrenci benim sitemde duruyor mu memnun mu gerisi hikaye.

Ayrıca konu yanlış yerde sosyal link borsasında olmalı. + 1 satışları ve alımları yapılıyor
Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamen +1 plusa sıra yükseltmeyi bağlayamaz aktif değil diyosunuzda muhtemelen 2012 ve 2013 de bu yüzden algoritma düzenlemesine gidildi. Mutlaka %delik bir oranda etkiliyordur öyle bi konuşuyosunuzki hiç etkilemiyor vs görende googlede çalışıyorsunuz zannedecek böyle net net konuşmayın milletide etkilemeyin bence.
+1 konusu ilk günden bu yana doğrudan takip ettiğim konuları arasında Google'ın. +1 mantığı biraz daha geniş çevreler tarafından paylaşılmasına dayalı sitelerin. Yani sayfaya girip +1 vermesi yetmiyor tek başına (şu an için).

SklGrp - O konuda da şu mantık devreye giriyor. Google o konu ile ilgili hiç arama yapmamış, hiç başka sitelere girmemiş kullanıcıların vereceği +1 lerin spam olacağının bilincinde. Bu nedenle kullanıcıların en azından bir Google linki üzerinden gelmesinde, sayfanın çeşitli alt sayfalarını gezmesinde fayda var. Spam girişimleri konusundaki gelişmiş çözümleri nedeni ile hâla adam gibi bir +1 yazılımı yapabilen çıkmadı

İlk etapta hizmet olarak sunan arkadaşlar vardı forumda. Farklı ip adresleri üzerinden 100 tane +1 geliyordu vs. Sonradan fark ettik ki +1 gelmesi değil, google aramaları doğrultusunda +1 gelmesi önemli.

Şu an bir siteye alınacak +1 paketinde şunlar bulunmalı mutlaka:
- Üyelikler düzgün yapılandırılmış olmalı (plus.google hesapları)
- Google'da konu ile ilgili arama yapmış olmalı
- Sayfaya girer girmez +1 e basmamalı
- Alt sayfalar için de +1 olmalı.
Bu şartları sağlamadığı zaman sistemin verimliliği %5-10 aralığında tıkanıp kalıyor.