kredi kartı kullandığın içindir sanırım kredi kartı kullanmadan sanal kart yok diye biliyorum
şimdi sorunca düşündümde,haklı olabilirsin hocam.sanal kart sonuçta kredi kartıma baglı,banka hesabına/bankamatik kartına degil
kredi kartı mı alcan sen zaten vermezlerde.
banka kartı için birkaç arkadaş işbank demiş la bırak işbank soyguncu. kendi atmden kartsız kendi hesabına para yatırırken bile 4 tl kesiyo. eft havale ücreti var. yıllık kart ücreti var neye güvenerek işbank yazıyo anlamıyom. her bankaya gittiğinde 10-15 dk bekliyon.
benim kullandığım banka kuveyt. girdin mi sıra beklemezsin bu en önemli özellik bence. eft havale ücreti yok. yıllık ücret yok. gerisi hikaye.
karşılaştır ikisini yine işbanka gidersen hayırlı olsun derim
atmden kartsız hiç para yatırmadım,verdikleri kartla sorunsuz ve ücretsiz yatıyorum parayı.internet bankacılıgında havale ücreti kesmiyor,eft 2tl idi sanırım.yıllık kart ücretinde haklısın hocam,ögrenci oldugum halde her fırsatta çekiyorlar 50-60-70 ne varsa.ögrenci belgesi götürünce pardon,yanlışlık olmuş diyip iade ediyorlar yani itiraz etmeyen yada farketmeyenlerden alalım bari diyorlar bence.ögrenci belgesi yada fatura için otomatik ödeme talimatı vermek yıllık aidatı almalarını engelliyor.bekleme olayı şubeden şubeye degişiyor.kartımı aldıgım k.maraş/elbistan şubesindeki kuyrukta beklerken acıkırdım yani bayagı bi beklerdim.tarsusda zerre kadar sorun yaşamadım,çok hızlı ve mükemmel hizmetleri vardı.adanadakide ikisinin ortası.ne iyi ne kötü...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:37:52 -->-> Daha önceki mesaj 23:34:29 --
Öncelikle görüşlerini belirten herkeze teşekkürler fakat çok geç geldi yorumlar.
garanti'den açtık bile kartı bekliyorum.
garantide sanal kart özelliğide var banka hesabına bağlı açıyor.
6 ayda bir 65 lira masrafı var onuda 2 tane otomatik ödeme talimatı verince almıyor zaten. Kafa rahat yani
hesap açmak için para istediler mi?garantide en az 10 kez hesap açmaya ugraştım,adamların bi dedigi digerini tutmuyor.bigün gidiyorum baştan bi 50tl yatır,hesap açıldıkdan 3-5 gün sonra çekersin tekrar diyorlar.bi gidiyorum 100tl yatırmadan açamayız diyorlar,bi gidiyorum ver bi 20tl açayım hesabını ama en az 1 ay parayı çekmeyeceksin diyorlar.sırf meraktan gittim o kadar yoksa 20tl verir açtırırdım.en son ögrencide olsan yıllık işlem masrafını verecen,onun kaçışı yok dediler.otomatik ödeme talimatı vereyim dedim,farketmez yine kesicez dediler bende vazgeçtim.gerçi büyük ihtimalle bikaç kez daha gitsem onu istemedikleri bi ana denk gelirdim ama