Kendiniz neden yapmiyorsunuz o kadarda ugrasacaginiz bir durum degil daha onceden engellimi hic uyari aldimi yada hic reklam kazanci denedinizmi gunluk ve aylik kazancini koyun mutlaka alan cikar fakat kliple 3. Taraf eslesmeleriyle yapilan 30 m izlenme sizin kanalinizin ederini gostermez hocam bu tur konularda bence bir kac screenshot koyup boyle bir kanalin olduguna bizleri inandirmalisiniz
GT-S5670 cihazımdan gönderildi
vallahi hocam birazda saçmalamışsın sende. Elbette bazı vidweolar hit yapar. Kimin kanalında tüm videolar aynı izlenmeye sahip. Bazısı 3 milyondur bazısı 50 binde kalmıştır. Bu videonun sıralaması, izleciyi kitlesi vs durumlarla alakalı bişey. Benim 40k takipçim varsa video yu attığımda 2 3 gün içinde minimum 30 40k kişi opnu izliyorsa bana yeter. 3. taraf uyarısı demişsin. 3. taraf elbette olur herkeste vardır. Varmı olmayan arakdaş.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:18:01 -->-> Daha önceki mesaj 20:17:31 --
günlük analystic görüntüleri telif hakkı uyarıları video içerikileri ve toplam video sayısı alabilir miyim ciddi alıcıyım
hocam şuan için satmayı düşünmüyorum.