Arkadas detayli bir sekilde kanalda artis oldugunu kanalin kendisine ait oldugu.gibi konusmus diger arkadaslarda ayni sekilde algilamis bu nedenle farkli bisey yazdigimi dusunmuyorum fakat merak ediyorum neden fiyat arastirmasi yapiliyor kazanci oldukca iyi oyle degilmi konu mesajlarina bakin ciddi aliciyim diyen bile var ayrica konuyla alakali soruyu ben size degil konunun sahibi arkadasa yonelttim.
GT-S5670 cihazımdan gönderildi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:32:42 -->-> Daha önceki mesaj 17:30:58 --
Adam ne sormuş sen ne cevap vermişsin hocam. Adam şu an için satmayı planlamıyorki seni inandırmak zorunda olsun.
3.taraf eşleşmesi veren video ile 30m izlenmiş bir kanalın 100-200usd kazandıma olasılığı nedir sence ?
Belki adam böyle bir kanalı almaya niyetledi, onun için fiyat araştırması yapıyor.
Arkadas detayli bir sekilde kanalda artis oldugunu kanalin kendisine ait oldugu.gibi konusmus diger arkadaslarda ayni sekilde algilamis bu nedenle farkli bisey yazdigimi dusunmuyorum fakat merak ediyorum neden fiyat arastirmasi yapiliyor kazanci oldukca iyi oyle degilmi konu mesajlarina bakin ciddi aliciyim diyen bile var ayrica konuyla alakali soruyu ben size degil konunun sahibi arkadasa yonelttim.