uysaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya hocam öyle bir şey söylüyorsunuz ki. erik karpuzdan daha büyük misali. Ben size bir örnek vereyim de ona göre yoruma devam edin. Barcelano teknik direktörü olmadan lige başlasa şu kadroyla emin ol şampiyon olurdu.
Bilmiyorum bu tarz bir yorum neden yaptın. Yalnız şu elindeki kadro Türkiye'nin en iyi kadrosu Akhisar'a 11 kişi defans yaptı son 5-10 dakika. 2-0'dan maç vermekten ciğerimiz soldu

Aykutcuğunuza Barça'yı da versen ilk hafta Messi'yi kanatlarda dener. Baktı olmuyor Iniesta'yı falan keser. Sonra geriye yardıma gelmiyor diye A. Sanchez'i kadro dışı bırakır falan.

İlk sene TR kupasında grupta 4 maçta 3 puan aldı. Az kalsın sıfır çekiyorduk. ŞL + UEFA gitti. Sonra 17'de 16 yapıp şampiyon olduk. Niang 15 gol 10 asist, Alex 28 gol + bir o kadar asist.

İkinci sene ben istifa etmesi gerektiğini söyledim. Herkes bana laf yapıyordu. Dalga geçiyorlar artık 3 temmuz ile. Sebep? Aykut Kocaman. Sizce 3 Temmuz için şikayet edecek hoca mıdır? yoksa oyuncu mu? Oyuncular bile Aykut kadar ağlamadı TV'de. Adam 2 sene gık çıkarmadı Caner atılınca azıcık tepki gösterdi diye ilah yaptınız. Yok işte Aykut olmasaydı dağılırdık falan. Nereyi dağılıyorsun usta. Fenerbahçe bu. Değil 3 temmuz, kralı gelse bu kulübü bitiremez. General Harrington kupasını araştırın..

3. sene 1. senenin aynısı. Yok takım alışcak, yok bilmemne. Sanki her şampiyon yapan 60-70 Milyon $ harcıyorda yapıyor. Kendisi diyordu millet transfer ile şampiyon olacağımızı sanıyor diye. Şimdi paso transfer yapıyor.

Bana savunmayın abi şu adamı. Savunuyorsanız edebinizle savunun. Yok Fenerbahçe'li değilmiş onlar falan diye. Asıl siz değilsiniz Fenerbahçe'li falan. Gözümde Aykut istifa ettiğinde; "Nolur geri dönsün" diyen GS'lilerden farkınız yok.