oreilya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şey video olarak izlemek ile olmaz. Nette çok fazla kaynak mevcut. Video izlemek başlangıç için yeterli fakat hiç bir görsel eğitim seti profesyonel değil.

Hocam kendimi geliştirmek için her türlü kaynağa göz atacağım.Şuan türkçe kaynaklar üzerinde çalışacağım paylaşmak istediğiniz siteler vb. makaleler varsa sevinirim.

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://www.muhammedmastar.com/csharp-dersleri

Burası yeter de artar bile öğrenmek istiyorsan. Forumdan bir arkadaş çok güzel anlattı tüm konuları.
Takip ediyorum hocam.

ertan2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen bunlara takılma hocam kitabı al sadece içeriğine ben kefilim. anlamadığın yerler elbette olabilir o zaman forumdan sorarsın yanıtlarını alabilirsin. o kitapla başla, benim sözümü dinle pişman olmazsın kitabı bitirdikten sonra sana farklı kaynak tavsiyelerinde bulunurum. Bu arada ingilizceye de önem ver, kitap okuyup anlayabilecek seviyeye gel. Eğer iyi bir yazılımcı olmak istiyorsan ingilizce bilmek zorundasın bana göre. Yoksa yeni teknolojileri zamanında takip edebilmen mümkün değil

kolay gelsin
İngilizce için kendimi geliştirmek istiyorum.İngilizceyide geliştirdikten yabancı forumlarda ve sitelerde birçok kaynak var şuanlık türkçe kaynaklar üzerinde kendimi geliştireceğim.Dediğiniz kitabın siparişini pazartesi günü vereceğim inşallah.Yardımınız için teşekkür ederim kitabı bitirince pm atacağım