Öncelikle hit ve kazanç açısından değerlendirmek istiyorum.
Sağlık sitesi: Bence en çok hit sağlık sitesinde olur.Çünkü inanılmaz bir kategori zenginliğine sahiptir.Yazıcak çok şey bulabilirsin.İçerikte sıkıntı yaşamazsın.Ancak pek alakalı reklamlar çıkmaz adsense açısından nekadar kazançlıdır o kısım tartışılır.Çünkü saç dökülmesi gibi adsense alakalı konularda yer alabilir.Bunun dışında özel reklam alabilirsin.Birde sağlık sektöründe çok rekabet olduğunu düşünmüyorum.İyi bir sağlık sitesi para basar bence :P Ama bu siteye yazı makale yazmak her babayiğidin harcı değildir.Makaleler genelde detaylı olacaktır.
Moda ve elbise: Moda sitesinde içerik sorunu çekebilirsin.Sağlık sitesine göre hiti az olabilir ama %100 alakalı reklamlar çıkar.1000 hitle günde 10 dolar bile kazanabilirsin.Bu bakımdan moda sitesi hiti az olabilir ama kazancı yüksek oldunu biliorum.
Yemek tarifler: Yemek tarifleri sitesi bir hayli fazla.Popüler bir yemeğin tarifini google yazınca binlerce sonuç çıkıyor.Hani ben yukarıda iki seçenek dururken yemek tarifi sitesi asla açmazdım gibime gelior.
Saygılarımla