Selamlar arkadaşlar,

Kendim için bir bot yazdırıyorum ve bana maliyeti biraz fazla gelmeye başladı ve hala istediğim bir kaç özelliği ekletemediğim için botu bitirince satışa çıkartacağım ve eğer almak isteyen olursa konu altında belirtebilir.

Bot’ un genel özellikleri
-Toplu download.
-Toplu upload.
-İstenilen Youtube kanallarını ve bazı kaynak siteleri takip edebilme ve bu kaynaklara yeni video yüklendiğinde bunu sizin belirttiğiniz kanallara hemen yükleme.

-Verilen keyword ile youtube içinde video araması ve bunların upload edilmesi ve derlenmesi.

-Belirli siteleri takip edebilme ve bu sitelere yeni video yüklediğinde yine bunları sizin Youtube hesabınıza upload edebilmesi (belli başlı haber siteleri, yabancı kaynaklar)
Botu alıcak kişilerin önerileri olursa başka birkaç tane site eklenebilir.

-Keyword havuzu sizin daha evvelden kaydetmiş olduğunuz Keyword leri, video başlığını referans alarak size keyword önermesi.

-Upload sırasında başarısız upload olursa bunu yeniden upload edebilme

-Upload edilecek video isimlerinde video ile ilgilisiz bir kelime var ise sizin belirttiğiniz kelimeleri video başlığından silicek.
Örnek Video ismi;
"Nasıl toplu video yüklenir - kbasali.com.mp4"
Siz panelden "kbasali.com" kelimesini kaldır veya "xx" kelimesi ile değiştir derseniz belirtilen klasör içindeki bütün videolara bu işlemi yapacak

Bu özellikler bittikten sonra videonun başlangıcına, ortası veya sonuna intro ekleme özelliği eklenecek.
Benim için pek elzem bir ihtiyaç olmadığından dolayı bunu en sonra bıraktım.

Satış ve Fiyat bilgisi:
Niyetim Toplu satış değil 10-15 kişiye satmak.
Aklımdaki fiyat 150 Tl.

Eğer gerekli ilgi olmaz ise, 50 TL’den (5 Youtube kanal desteği + 5 kaynak site desteği ile satmak)
Toplu Download, Toplu Upload herhangi bir kısıtlama olmayacak.

Not: Fiyat, Satış veya bot un özellikleri ile ilgili bir fikriniz veya öneriniz varsa konu altına yazarsanız çok memnun olurum.