Merhaba arkadaşlar aynı anda açılmış 2 Youtube video kanalına ait detayları sizlere vereceğim. Bunu niye veriyorum. Şu açıdan veriyorum. Başka video sitelerinden veya Youtube kanallarından videoları indirip toplu yüklemek mi daha iyi? Yoksa elle; düzenli ve özenli şekilde video yüklemek mi?
Bu amaçla aynı anda açılmış 2 video kanalıma ait istatistikler aşağıda yer alıyor.
Kanal 1
1985 Video - 3100 Gösterim - 3 Abone - 1.20$
İçerik Kimliği hak talepleri İyi durumda değil
Kanal 2
18 Video - 2600 Gösterim - 4 Abone - 1.70$
Alıntı
Son İstatistikler (06.05.2013)
1985 Video olan 60.000 gösterimlerde...
18 Video olan 280.000 gösterimlerde...
Kanal 1'e başka video sitelerinden ve youtube kanalından indirilmiş videolar toplu yüklendi. Toplam 1985 video yüklendi istatistikler ortada... Aynı zamanda kanal "İçerik Kimliği hak talepleri İyi durumda değil" ihtarı yedi ve tehlikeye girdi, her an kapanabilir...
Kanal 2'ye ise izlediğim videolardan hoşuma giden 18 videoyu düzenli olarak yükledim. Onunda istatistikleri ortada...
Sonuç; bence toplu video yüklemek yerine her video için aynı açıklama, etiket vs. ayarlamak yerine adam akıllı düzenli bir şekilde o yüklediğinin %1'i kadar video yükleseniz daha iyi bir şekilde dönüş sağlarsınız...
Bu tespitime ve çalışmama katılıp, katılmamak size kalmış. Ben kendi yaptığım çalışmayı arkadaşlara fikir olması açısından paylaşıyorum...