site-adi.com zaten boşta değilse daha ne düşünüyosun ki
Boşta olup olmaması değil düşme ihtimali var önemli olana gen.tr ve site-adi.com u alırım ikisini birden fakat siteyi hangisine kurmam önemli benim için. Site-adı.com sanırım 2 aya kalmaz tamamen iptal. Ve alacağım uzantıların çoğu alınık fakat hiç biri aktif değil site-adi.com da dahil hepsi farkli kişilerde.
Gen.tr yi araştırtı. nic e girdim baktım okudum. Gen.tr satılamaz ibaresi var ileride bir teklif gelse yani satamayacam siteyi. Bu yüzden vede TR olması nedeni ile biraz soğudum yorumlarada bakınca.
bana kararsız diyenler çıkabilir belki ancak sonuçta emeğinizi harcayıpta karşılığını almak için insan kırk kere düşünüp 1 kere karar vermesi lazım.
Yeni alternatifim siteadı.tv var pahalı ama araştırmalarım sonucu bu sitenin google tarafından
coğrafi seçimi varmı yokmu o önemli olan bence bir arkadaş resimli paylaşmış fakat ordaki çubuğu açmamış Arap Emirlikleri görünüyor ama domaini almadan o kısım pasif mi aktifmi bilmek lazım.
Yani coğrafi konumu seçilebilirse Türkiye de googlede sıralamaya girmesi sanırım com ve net ten farkı kalmaz diye düşünüyorum. Yanılıyormuyum.