Öncelikle tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Şimdi yorum yapan kişi sayısı 10 kişi. Bu 10 kişi kimisi hiç birini beğenmemiş, kimileri de farklı farklı domainleri beğenmiş, toplamda yorum yapılan domain sayısı 6 adet (1-2-5-6-7-8) olmuş ki bu bile benim için iyi bir sonuç sayılır.
Ancak beğenilmeyen diğer domainler (3-4-9-10) için de uyarladığım projeler mevcut. Ben bu domainler için proje üretmişsem mutlaka başkaları da üretmiş olmalıdır diye düşünüyorum. Lakin işte burada önemli olan da o kişilerle aynı noktada buluşabilmek

Hayırlısı diyorum
Tekrar yorumlarınız için teşekkür ediyor, yolumuza ışık tutacak yeni yorumları bekliyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:21:42 -->-> Daha önceki mesaj 13:09:29 --
bu kadar araştırma yapıyorsanız sonuçlarını da yazın o zaman bence. zira benim de pek beğendiğim yok. şimdi taşınabilir harddisk domaininin aranması çok yüksek demişsin mesela. orada taşınabilir harddisk satmadıktan sonra bir anlamı yok.park etsen olmaz, satsan satılmaz. şahsen pek işe yarayacak bir domain görmedim. ve hiç bir zaman kişiye göre domain yorumu yapmam. com olmaları dışında pek dişe dokunur değiller. o x kişilerinden biri afmesu olsun mesela adam mehmet, uğur, pembe gibi domainlerle geliyor. şahsen o da bu domainleri listelese aynı şeyleri yazardım. ama genel olarak domain değerlendirme konusunda dengesizlik olduğunu kabul edebilirim.
Size özel cevap vermeyi unutmuşum özür dilerim.
Şimdi şöyle söyleyim, listemde farklı farklı sektör ve projelere uygun 1000 den fazla boşta domain mevcut, hepsini burada paylaşacak değilim tabi ki, incelemelerim bittikçe uygun gördüklerimi portföyüme katmaya çalışıyorum.
Ayrıca Afmesu yani Uğur'a gelince onu tutup buraya taşımanın bir anlamı yok, biz de zaten burada kimsenin ismini vermedik. Ama genel olarak dediğimiz gibi oluyor. Ne sana öyle yapıyorsun dedik, ne de Afmesu'ya bu şekilde yapılıyor dedik. Lütfen konuları başka mecralara taşımayalım. İsim vermenin de lüzumu zaten yok. (Yukarıda saydığın Afmesu'daki domainlerin kalitesi de tartışılmaz.)
Aslında genel olarak hemen herkes aynı şeyleri düşünüyor ve söylemeye çalışıyor fakat ifadeler farklı olduğundan biraz anlaşılması güçlük çekebiliyor. Bunu da eklemek istedim.
İyi çalışmalar...