webtasarim39
Tartışmaya girmeyeceğim tek diyeceğim.
verdiğin kavramları bizde biliyoruz. olayın tüm sebebi güvensizlik yaratmalarından zaten.
"Sunucu iptali : Sunucu iptali verildiğinde, sunucu artık farklı kişilere satılabilir. Son kullanım tarihine bakılmaz. Çünkü aslen çok maliyetli olduğu için müşterisi çıktığı anda hosting firması bu sunucuyu yeni kullanıcıya satmak mecburiyetindedir."
demişşim ozman bendne neden 01.12.2012-31.12.2012 arası ücret aliyor ?
madem satacak ozman ulaşıp sordun sunucunuzu kapatacağız kullanmıyorsanız diye. haber verilmeksizin kapatılıyor.
firma istediğini yapabilir diyorsun. ozman satiş fiyatını kendine maliyetine göre vermeli. yok ben ucuz verdim ben bu yuzden + ları koyuyorummu dicek?
"Aksi halde sunucu 1 AY elinde kalsa oluşacak zarar 1 yıllık karı ile telafi edilemeyebilir.
Kullanıcı iptal talebi oluşturmadan önce kesinlikle her tür yedeğini dosyasını vs almak mecburiyetindedir.
Sunucular çoğu büyük firmada 12 ay sözleşme ile kiralanır. Ve bu sözleşmenin bozulmasını kesinlikle hoş karşılamazlar. Süperserver sunucuyu iyi niyetli olarak iptal etmiştir."
zaten sunucu kilanırken 12 aydan önce iptal edemezsiniz şartı vs yoktu. devam etmezseniz kirala senin olsun kampanyasından faydalanamazsınız şeklinde idi.
"Örnek :
Kullanıcı düşünür.
"aa firması sözleşmede sonradan eğişiklik yaptı. acaba bbb firması da değişiklik yaparmı ?"
Bakın bir çırpıda sektörü etkilemiş olursunuz."
baştan her şey söylenilsin ozman. sonradan + lar eklenmesin şartlara vs.
"Kullanıcının bir uygunsuz tavrı var.
Mesajında r10 'da konu açmakla tehdit edilmiş. Yani şimdi bu hiç olmamış. r10 çok kıymetli değerli bir platform. Ama bu platformu kötü niyetli suistimal etmemek gerekir. Kimse kimseyi tehdit edemez."
demişsin. ben sunucuyu form üzerinden açılan konu ile aldım ve form üstünde benden başkalarıda aldıysa yada alacak olan bu hataya düşmesin diye.(tehdit maksatlı değil). konu açtım.