CHP savunmuyorsunda yazdıklarından öyle bir anlam çıkıyorki AK parti ne yapıyorsa CHP onaylar gibi birşey çıkıyor...
konuyu devlete yada hükümete yansıtmayalım bence..ordaki belediyenin yediği halttan başka birşey değil...
sizlerden akıllısıda yok zaten değil mi bi siz biliyorsunuz.
yerel yönetimlerin her yıl devlet hazinesinden aldıkları belli oranda paralar vardır, bu miktarlar kendi kasabalarında ilçelerinde illerinde bulunan nüfusa göre değişir.
Hükümet olan partiden seçilen belediye başkanları her zaman şanslıdır çünkü, hükümetleri el altından ve üstünden sürekli belediyelerini destekler hemşerim,çünkü para onlarda gani, hazineden aldıkları para diğer barajı geçen partilerden kat kat fazladır.
Normalde insanların yaşadıkları kendi bölgelerinden , çöp parası,foseptik parası vs. parası gibi para almaları normaldir.Çünkü bunların oluyor olması sana hizmet ettiğini gösterir,hükümetin belediyeleri bunu almayabilir belki çünkü desteği vardır ankaradan vs.
Ama hükümetin,sigaradan alkolden %80 vergi alırsa,şans oyunlarından milyarlar kaldırırsa,ötv adı altında aldığımız nefesden dahi vergi alıyorsa, bide bunun üstüne bu kadar para çıkarıp sadece kendi belediyelerine para akıtıp diğer partilerden seçilmiş belediyelere para akıtmıyorsa burdaki kul hakkından tut ne kadar hak hukuk varsa ne sen sor ne de ben söyleyeyim.
Bunu bile bile şehrim güzelleşiyor 10 numara oluyor bide diğer şehre bak leş götürüyor deyip Allah'ın serbest bıraktığı özgür iradeye karşı gelip "hemşerim sende hükümet partisine oy ver sende güzelleş bu ottan boktan vergiler alınmasın" diyor ise onunda yediği kul hakkının hesabı kitabı yoktur, "bana göre".