Fuat; Özür dileyeceğin şeyler yazmışsın
Öncelikle yaptığının adı "terbiyesizlik" tir. Beni ve yaptığım işi bu şekilde itham edebilme cesaretinin cahillik olduğunu düşünüyorum. Yine de cevap vermek istedim ki bu cahilliğin ile ticari itibarım zedelensin istemem.
Şayet bir alacağın var ise (kesinlikle bilgim dahilinde değil) telefon numaramın sende var olduğunu düşünüyorum. Ulaşırsın ve alacağın rakamı dile getirirsin, gerçekten alacaklı mısın? değil misin? bu panelden rahatlıkla görülüp yapılması gereken bir ödeme var ise anında ödenir.
Bir çok site ile çalıştım ki hala çalışıyor olduğum değerli site sahipleri ve iş bilir kişiler karşısında 3/1 hite sahipsin. Senin bende paranın kalması için hiç bir sebebin yok ararsın ve alırsın.
Mail at, cihansavsar[at]gmail.com muhasebeye yönlendireyim ödemeni geçsinler ne kadar ise 100 lira ekle üzerine.
ben kimseden özür diliyecegim bişe soylemedim reklam konusunda seninle gorustum biliyorsun sende 2 3 hafta caliştik hatta haftalik calişmadigim halde idare et aylik calişicaz dedin belli sebeplerin vardi bende eyw dedim ama reklaminin süresi 6 gun gectikden sonra msn den o kadar yazmama ragmen sadece reklami kaldir dedin baskada sesin cikmadi ben iyi niyet gosterdim reklamini kaldirmadim neyse buda benım sucum zaten güveniyorum işte herkese bu arada terbiyesizlik yapma 100 lira ekle üzerine felan senin paranami kaldim ben ne halin varsa gor allah bi yerden cikartir illa ben sadece reklam alan arkadaslarin dikkat etmesini soyledim ben boyle bir olay yasadim seninle bunuda yalanliyorsan cikartirim msn loglarini koyarim