Affınıza sığınarak.
Bizler müneccim veya sihirbaz değiliz.
Bizler şapkasından tavşan çıkaran hokkabazlar hiç değiliz.
17 Günde dediğiniz kelimelerde ilk sayfaya sizi çıkaracak var ise bu işi hepten ona bırakalım. Sabahlarımızı , gecelerimizi bilgisayar başında oturarak geçirmeyelim.
Herhangi bir çalışma yaptırdığınızda durum sadece çalışmayı yapan kişiye bağlı değildir. Sitenin o anki güncelliğine, bireysel birşeyler katarak "ÖZGÜN" hale getirmenize hatta sitenizin google üzerinden aldığı nota göre değişir. Daha pek çok şey sayabilirim.
Bende forum üzerinde bir kaç çalışma yapıyorum. Size özel 1000 tane site açıp, domain sürelerini 20 yıl regleyip çalışma gerçekleştirmiyor kimse. Filtreleyerek seçtiğimiz, kaliteli olduğuna inandığımız siteler üzerinden işlemler yapıyoruz.
Nick'ini yazdığınız arkadaşı zerre kadar tanımıyorum. Hakk farklı bir olay eğer arkadaş size 15 günde yükseliş sağlayacağım dediyse ayrı bir konu. Yukarıda da açık ve net belirttim. Hiç bir çalışma ile 17 günde, sadece çalışmaya bağlı kalarak istediğiniz noktaya GELEMEZSİNİZ.
Bu Konuda Arkadaşla Hem Fikirim.
Bir Çok Kişi Geliyor Sitenin Keywordu Yok İstediği Kelimelerde ilk 500 de yok, 1 Sayfada Çıkmayı Bekliyor.
Afedersinizde Google babamın şirketi değil ben 2 günde adamı 1. sayfaya getirim. Öyle Bir İmkanım Olsa Kendimi Arama hacmi en yüksek kelimelerde 1. sayfaya getiririm.