WebWon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son mesajınıza çok çok sevindim. Gözünüz aydın.

Mail adresleri için de şifre hatırlatıcı arama yapıyordu live.com uygulama hala değişmedi ise. Bir araştırın.

Yada aynı hesaba bağladığınız farklı bir mail adresi var ise bir hesabınıza giriş yapıp diğer bağlı hesaba geçiş yapabilirsiniz hotmail'den. Ben o şekilde kurtarmıştım mailimi.

Aynı yöntemle benim de domainlerim çalınmıştı 2 sene geçti şu anda savcılık hala 3 şahıs peşinde izlemedeler. Muhtemelen aynı şahıslardır... Allah bunları bildiği gibi yapsın.

Bu arada muhtemelen keyloger vardır bilgisayarınızı formatlamanızı tavsiye ediyorum.

Godaddy hesabının tüm bilgilerini değiştirmişlerdi benim olayımda.

Tekrar tekrar geçmiş olsun...
Bilgisayarımda şu sitedeki bilgiye göre kontrol ettim keyloger yok galiba hocam. Sanırsam internet cafelerden giriş yapmıştım. Onların birinde vardır o program. Neyse mail adresi için dediklerinize gelince alternatif e-mail adresimi de çalmışlar ve güvenlik sorumu da değiştirmişler. Hotmail destek hattını telefonla bizzat arayıp görüştüm. Tüm bilgilerimi tc numaramı kimlik fotokopimi vereceğimi söyledim. O şekilde olmaz dediler. Ya forumu eksiksiz ve yanlışsız dolduracaksınız ya da savcılığa bilişim suçu ile ilgili duyuruda bulunacaksınız dediler. Godaddy hesabımı da kurtardıktan sonra vaz geçtim artık o mail adresinden. Yapacak bir şey kalmadı. Godaddy panelimdeki domainler için appraisals başlığı açtım. Domainlere de yorum yaparsanız çok sevinirim. Değerli yorumunuz için tekrardan teşekkür ederim hocam...