Ya bu şartlara insanın kendisiyle olan bir meseledir.Kız elini cebine atmak ister, ödemekte ister ödetmezsin veya ödetirsin.İllaki bu değildir kız parayı seviyor.

+ burada çevrede önemli...+ 2 tarafta çok zengindir böyle şeyler konuşulmaz bile.Bunlar herkese göre değişkenlik gösterebilir.

Ben hesabı istediğimde kızın hesap kutusunu kendi önüne çekip ödemesini bilmiyorum kendime yakıştıramam.Ben öyle görüp öyle bilmişim ki, bu yanlıştır doğrudur diye birşey yok.Genel kanı tüm dünyada erkek öder, ama durumlara insanların yetişme tarzına, ülkesine vs göre değişir.

Kızın yiyici olup olmadığını, oturduğunuz yerin yeme içmesinden değil, başka şeylerden anlarsınız zaten.Anlayamıyorsanız ordan çıkarmaya çalışıyorsanız, yanlış yoldasınız.

Uzun uzun ilişkiler olur, zaten böyle şeyler konuşulmaz 2 tarafta cebinde ne var ne yok konuşmadan bilir.

Sen telefonda konuşurken kız büfeden bir sigara,su vs aldığında da duuuur ben ödeyecem fedailiği veya erkekliğinden bahsetmiyoruz ki...

Bugün bir yere oturduğumda bayanlarla, gelen görevli " abi ne alırsınız" der, masanın sonundaysam benimle muhattap olur.Yani "hanım abla ne alırsınız" diyeni görmedim.Tek Türkiye'de değil yani bu olay.

Erkekte temizlik yapar, yemekte yapar, çamaşırda yıkar.Ama bunlar artık toplumda belli benimsenmiş işlerdir, belli bir görev ayrılması var.Evin reisi erkektir diye bir lafta var.Yarın öbürgün evlendiğinizde karınız ben ev hanımı kalacam dediğinde yok sende git çalış mı diyeceksiniz?

Ödeyebilir ama ödememesi karizmanız, ağırlığınız açısından iyidir...Ama ne yaparsanız yapın bunların lafı en ufak veya en şiddetli tartışmada da geçmemeli...Geçerse kim lafını edyorsa zavallıdır benim gözümde.

Tercih meselesi 2 türlü görüşede herkes saygı duymalı.

Not: Gençseniz birşey olmaz, bu zaman da 15-17