Berk bey şimdi olmadı işte.
1. Hem suçlu hem güçlüsünüz.
2. Aylardır milleti aptal yerine koyan sizsiniz. Yok saldırı alıyoruz. Yok paylaşımsız IP alın bitsin sorunlar vs vs.
3. Demek sizin gözünüzde NET-SİS sunucularında 1 adet sitesi barınan çocuk oluyor LEGO hediye ediyorsunuz. İşte şimdi anlaşıldı sizin müşteri ve kalite anlayışınız.
4. Amacım sitem ne zaman açılacak değil. Bana ait 9 reseller ve içlerinde barınan 269 sitem ne zaman açılacaktır BERK ÖZYATIK bey.
5. Siz beni küçük görüp karamürsel sepeti zannettiniz sanırım. sayın BERK ÖZYATIK Bugüne kadar idare idare ama artık yeter kardeşim. sizinle çalışmaya başladığımdan beri açılan ticketların neredeyse hemen hemen hepsi siteler açılmıyor başlıklıdır. Ve ben aylardır bunların tarih tarih, dakika dakika SS lerini alıyorum. Açılan ticketlara verilen cevapların kaç saat sonra olduğuda, verilen cevaplarında ne kadar savsaklayıcı olduğuda şu an elimde sayın BERK ÖZYATIK.
6. En iyisi bu işi burada kapatalım. Bir an önce yoluna koydunuz koydunuz. Yoksa bu memlekette HAK ta var HUKUK mecralarıda var. Adliye koridorlarına taşımayalım isterseniz bu davranış biçimlerini.
SAYGILAR
İYİ ÇALIŞMALAR.
Ömer Bey sunucu ile işim yeni bittiği için size ancak yazabiliyorum. Şuanda bir sorununuz var ise ticket sistemini kullanabilirsiniz. Sanırım Murat Bey'i aradığınızda tüm sorunları halletmişsiniz?
Bu elin garibi daha ne kadar bekleyecek sayın BERK ÖZYATIK. Adam 2.5 saattir senden cevap bekliyor. Millete yeni yıl hediyesi LEGO yollayacağına bir zahmet ilgilen istersen. Lafa gelince ticket altından bilgi alabilir diyorsun. Bilgiyi ne zaman alacak yarın şu anda bir sorun görünmüyor.Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa iletmenizden mutluluk duyarımmı diyeceksiniz. Bu gidişle LEGO yu ben size yollayacam. Bırakın bu işleri sizi aşar bunla oynayın diye.
Anlaşıldı bu iş böyle olmayacak
Şu an ofisimden çıkıyorum ve evime gidiyorum. Ofis telefonunumu telesekretere bağladım. Cep telefonumuda kapattım sayenizde. Yeni yılı zehir rüsva ettiniz helal olsun.
Lakin yarın sabah 9 dan itibaren eğerki yemini billah olsun bir tane sitenin kapalı olduğunu görür isem ve bir müşterimden siteler kapalı şeklinde telefon alır isem soluğu direk avukatımın yanında alacağım bütün doneler elimde zaten. Öyle bir dosya hazırlatacağımki LEGO yu kim kime gönderiyormuş göreceğiz. Elmi yaman beymi yaman anlarsınız sayın NET-SİS. Eğerki dediğim gibi yarın 1 adet site bile açılmasın lisansınızı iptal ettirmek için bütün malımı mülkümü varımı yoğumu ortaya koymazsam adam değilim.
İşine gelmiyorsa çalışma bizimle iade edelim paranıda yedeklerinide demenizide kabul etmeyeceğim. Bugüne kadar hem prestijim açısından hem maddiyat açısından hem ruhsal açıdan bana verdiğiniz zararı net-sis i satsanız ödeyemezsiniz.
Hukuk kısmında istediğiniz gibi aramanızı yapabilirsiniz; yasal olarak bir kusurumuz var ise biz bir şekilde teminini yaparız. Net-Sis'in değerinin ne ettiği vs sizi ilgilendirmez diye düşünüyorum. Ek olarak resimdeki ticket idlerini bulamadım. O yüzden konu ile ilgili yorum yapamıyorum.
Sizi tanımam etmem ama şu kelime yazılmaz kesintiler bitecek destek olalım demek kimse size destek olmaz zorunda değildir konudaki diğer mesajlarda da böyle yok LEGO vs. kimse babasının hayrına yapmıyor bu işi insanların parasını alıyorsan açık tutacaksın sitesini saldırı alıyorsan sen bulacaksın çözümünü bunun için para ödüyor insanlar sana.
Sen oturduğun yerden para kazancaksın birde müşteriye lego göndereyim mi diyerek artistlik yapacaksın. Böyle saçma sapan yazılar yazmıcaksın çok firmayım diyorsan çözümünüde bulamıyorsan bıracaksın bu işi çocuk oyuncağımı bu iş, bu insanların sitesi açık durdukca para kazanıyorlar.
Siz sanırım forumun süpermenisiniz

Gelip masum insanları biz kötü adamlara karı savunup emirler yağdırıyorsunuz
Sizinde işiniz zor. Ama inşallah daha fazla boş zamanınız olur ki böyle hayırlı işlerle uğraşırsınız.
Sunucu Durumu ile ilgili olarak tüm müşterilerimiz mail ile bilgilendirildi. Hesaplar aktif edildi. İşlem biraz uzadı nedeni ise; bu sefer normal sunucu mantığından biraz daha farklı haraket ederek farklı bir yapı üretmeye çalıştık. (Mysqllerin ssdde tutulması vs gibi) Ayrıntıları LINUX 3 sunucusunda barındırılan kişilere mail ile aktarıldı.
Net-Sis 2 günlük ordan buradan sunucu kiralayıp kurulmuş iş yapmaya çalışan bir firma değildir. Ayrıca ben dahil 20-26 yaş aralığındaki teknik kadrosu da gerçekten yüksek iş azmi ile çalışmaktadır. 26 yaş üstü olan tek kişi muhasebe işlemlerimize bakan Vedat Beydir. Gerçekten bu forumdaki maddi yatırım anlamında belki ilklerdeki firmalardan biri. Amacımız her zaman müşterilerimizi memnun etmek olsa da bazen bazı sıkıntılar yaşanmaktadır. Ancak; sanırım kimse çıkıp kaçıyorlar vs gibi birşey hakkımızda diyemez. 2006dan beri hep müşteri memnuniyeti kazanmaya çalıştık.
Ancak kullandığımız sistemler olsun donanımlar olsun bazı sıkıntılar yaşatabiliyor. Tabi ki biz bunları gördükçe önlem almaya çalışıyoruz. Dediğim gibi hiçbir insan gibi biz de mükemmel değiliz. Ancak sunulabilinecek en üst seviyedeki hizmeti sunmak için dün geceden ben Berkay ve Yiğit Bey ile çalışma halindeyiz. Bugün ise restore işlemlerini takip eden Murat Bey de sağolsun sanırım gelen ticket ve telefonlara gerekli dönüşleri yapmış. Benimle görüşmek isteyen müşterilerimiz olmuş. Dilerler ise yarın saat 16:00dan sonra ofiste olacağım telefon ya da ofise gelerek bizimle görüşebilirler.
Yaşatılan sıkıntılar için müşterilerimizden özür diler, 2013 yılının başında hazırladığımız bu altyapı ile hep birlikte sorunsuz bir yıl geçirmemizi temenni ederim. Sorusu olan kişiler bu gece saat 05:00a kadar bana telefon ile veya p.m. ile ulaşabilirler. Herkeze iyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla;
Berk ÖZYATIK