crazyboy14055 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç kimse olayı anlamamış. konu sahibi diyorki markam var veya x sitem var bunun sayfasına 1m üye çekilecek diyor.

Herkesin üye çekimi yaptığı genel sayfalar aşk komedi bilgi edebiyat tarzı sayfalar büyütmek.

Ama konu sahibi diyorki x sitesi için sayfa açılacak ve büyütülcek veya y marka çorap sayfası açılacak ve büyütülecek.

Bu tarz sayfalara organik çekim yapabilecek kişi sayısı çok az herkes ben yaparım sen bak işine diyebilir ama konu sahibine fikir vereyim.

Örneğin ; x çorapları sayfası olacak ve organik olarak herkes x çoraplarını bilerek sayfayı beğenecek. Bunu genel sayfalardan yapmak çok zor bırakın 1m 50k bile çok çok zor.

Konuya yorum yazanlar yaparım ederim kapanır diyenler bazı sayfalarda bikaç reklam çıktığını gösterip arkadan otolike vb sistemle besleyecek insanlardır.

X marka sitesi ve sayfası için gerçekten organik üye çekecek insanda konuda yazılan gibi 1k 15-20 liradan çekmez fiyatlar çok daha uçuk olur ve dediğim gibi üye çekimi çok zor olur.

Madem markanız büyük bir marka ufak reklamlarla adınızı duyurun facebook sponsor reklamlarınızı verin markanızın sayfasını belirli bir düzeye getirin mesela 100k yapın isminizi duyurduktan sonra bu organik üye çekimi daha kolay olabilir bir derece ama her organik çekerim diyene çektirmeyin marka sayfasına üye çekmek çok zordur çekerim der arkadan otolike ile besler sayfa çöp olur sonra kapanır marka olduğunuz için açtırmanız mümkün olur ama çöp sayfa bir işinize yaramaz.
teşekkürler paylaşımınız için. organik çekerim diyip arkadan otolike beslemeye kalkacak olan adamı almayız zaten. her referans tek tek incelenecektir. artı olarak şunu üzülerek söylemek zorundayım ki böyle bir işe kalkışıldığı takdirde sonu büyük bir ihtimalle hapiste geçecek bi kaç yıl olacaktır. basit bir marka olayından bahsetmiyorum. tv lerde reklamı çıkıcak bir markadan bahsediyorum. dolayısıyla burada yapılacak her türlü usülsüzlük hüsranla biter.

çocuk işi değil bu. pm le gelen saçma sapan teklifler de oldu. gene de saygı duyuyorum.

çöp sayfa olmaması için tüm gayreti göstereceğim. sayfanın çok aktif olması için akıllı uygulamalar yazdırmayı düşünüyorum.

herkes facebook reklam öneriyor ancak ne kadarlık bütçeye ne kadar kişi gelir bunu daha önce yapan firmalardan örnek yok malesef.
bu konuda sizin bilginiz varsa paylaşımınızı bekliyorum.