NetSistem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazacaklarım bu konuda bu kadardır. Gerekli konularda bilgi isteyen ve amacı gerçekten siteleri olan kişiler ticket altından bilgi alabilir. Şuan yedek restore işlemi sürüyor.

Bu elin garibi daha ne kadar bekleyecek sayın BERK ÖZYATIK. Adam 2.5 saattir senden cevap bekliyor. Millete yeni yıl hediyesi LEGO yollayacağına bir zahmet ilgilen istersen. Lafa gelince ticket altından bilgi alabilir diyorsun. Bilgiyi ne zaman alacak yarın şu anda bir sorun görünmüyor.Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa iletmenizden mutluluk duyarımmı diyeceksiniz. Bu gidişle LEGO yu ben size yollayacam. Bırakın bu işleri sizi aşar bunla oynayın diye.

Anlaşıldı bu iş böyle olmayacak

Şu an ofisimden çıkıyorum ve evime gidiyorum. Ofis telefonunumu telesekretere bağladım. Cep telefonumuda kapattım sayenizde. Yeni yılı zehir rüsva ettiniz helal olsun.

Lakin yarın sabah 9 dan itibaren eğerki yemini billah olsun bir tane sitenin kapalı olduğunu görür isem ve bir müşterimden siteler kapalı şeklinde telefon alır isem soluğu direk avukatımın yanında alacağım bütün doneler elimde zaten. Öyle bir dosya hazırlatacağımki LEGO yu kim kime gönderiyormuş göreceğiz. Elmi yaman beymi yaman anlarsınız sayın NET-SİS. Eğerki dediğim gibi yarın 1 adet site bile açılmasın lisansınızı iptal ettirmek için bütün malımı mülkümü varımı yoğumu ortaya koymazsam adam değilim.

İşine gelmiyorsa çalışma bizimle iade edelim paranıda yedeklerinide demenizide kabul etmeyeceğim. Bugüne kadar hem prestijim açısından hem maddiyat açısından hem ruhsal açıdan bana verdiğiniz zararı net-sis i satsanız ödeyemezsiniz.