Merhaba arkadaşlar sizlerin bilgisine başvurmak istiyorum...
Kişisel blog ilk defa açtım ve çok acemisiyim... Şöyleki konu olarak eklemem gerekenler çok değişik şeyler olmasına rağmen mesela kendi bilgi birikimimi paylaşmam gerekirken ben güncel konuları paylaşıyorum...
Güncel konular derken alıntı yapmıyorum yani içerikleri c/p yaptım yok ( bazıları hariç tabi ki) ben güncel blog kelimesinde 1. sıraya gelmek için uğraş veriyorum fakat blog çok farklı yerlere gitti şöyleki mayalar ve yılbaşı nedeniyle blogda yayınladığım yazılar beni 1. sırada çıkarmaya başladı bu güzel bir şey ama kelimeden şaştığım için biraz canım sıkılıyor... Acaba ne yapsam güncel blog kelimesinde mi kasmaya devam etsem yoksa diğer 1.sırada çıktığım kelimeler üzerinde mi kasmaya başlasam? Geçende şöyle şaşırdığım bir olay daha oldu tık başına blog sitelerinde kaç veriyor bilmiyorum ama ben baya az diye biliyorum geçende tek tıka adsense 0,20 verdi buna çok şaşırdım blogdan gelir kazanmayı beklemediğim için sade yapmıştım tasarımını fakat bu tıklamanın sonucunda hemen adsense uyumlu bir tema haline getirdim temamı sizlere danışmak istiyorum acaba ne yapsam?

Uzun bir yazı oldu ama okuyup fikirlerinizi verirseniz sevinirim...