nevsehirweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2k ya yaklaşmış durumda bugün sileceğim fakat bugün 15 tık aldı.
ben genelde baktım da herkesde var artık video ne yapıyolar bilmiyorum ki bana sildirip kendi kasan arkadaşlar var galiba
neyse bugün de bişey olmazsa inşallah akşam sileceğim videoyu.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:50:22 -->-> Daha önceki mesaj 12:59:48 --

hayırlı uğurlu olsun şunu demek istiyorum ki videoyu sildim.uyarı gelmedi ama bazı ülkelerde engellendi geldi sildim 2k gösterimi olmuştu bugün de tbm yi baya düşürdü.artık özgün videolara devam.
kimsenin lafına bakma kardeş onu ekleme bunu ekleme uyarı alırsın felan der boşver.sadece telif hakkı uyarısı geldiğinde sil ozamana kadar kazanmaya devam et.ister adnan hoca videosu yükle ister yalan dünya.telif verene kadar dursun yeterki kanalına çok video yüklemişsen emeğine yazık geçen bi gördüm 1200 tane video yüklemiş baya bi fitnıs vs çıplaklık dolu acıdım adama türktü galiba sitemkar vs yazıyordu boom kanalı gitmiş benden tavsiye youtubede kendin dene videoları.eklemiyom diyen yalan söyler.uyarı verince silersin.sadece topluluk kurallarında direk ihtar çekiyor program vs de biraz zor.anlık aynı videoyu 10 kişi ekliyebiliyor diyebilirim acunun vs