MustafaACAR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
runodizayn arkadasim burada logo yarismasi ayri kurumsal kimlik yarismasi lutfen daha fazla uzatma yaptigin logoyi guzel bir cerceve icinde sun baska ne diyelim sana sadece uyardik bizide uyariyolar bizde kaldiriyoruz heemen nese ya herkeze basarilar
Arkadaşım anlatmakta güçlük çekiyorum sanırım size, önceki mesajlarımı dikkatle okuyunuz, dediğin gibi herkese başarılar...

grafikWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kurallara uymak ayrı mesele, zaten kurallara baksaydım hiç yazmaz moderatör arkadaşlara havale ederdim.

Göz var izan var yani, her kes sizin gibi yapsa bu yarışmayı nasıl takip edecekler acaba, ortalık karma karışık bir yere döner.Biz bilmiyormuyuz yani bir mockup indirip yarışmaya yüklemeyi!

Biraz duyarlı olun lütfen arkadaşlar.
Kurallara uymak neden bir anda ayrı bir mesele oldu herkes kural kural diye bağırırken onu anlayamadım özel mesajla belirtirseniz sevinirim...

Yap tabiki güzel bir sunum hazırla kendine indirdiğin templatelerle ben birşey demiyorum ki herkes yapsın yarışma sahipleride zorlansın seçimlernde, şunuda belirteyim kullandığım objeler template değildir bizzat kendim maxte modellediğim ürünlerdir, su bulandırmaya çalışmayalım herkesi kendimizle aynı kefeye koymayalım lütfen...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:13:34 -->-> Daha önceki mesaj 21:05:05 --

Bir saniye sanırım benim çalışma kaldırılmışmı ben mi göremiyorum..? Yönetimden Cevap bekliyorum ! Ve herkesin çalışmalarını yarışma şablonunun linkiyle rapor ediyorum herkesin bilgisine ! Yazıklar olsun emek veriyoruz emek emek !