Yarışmada öne çıkmak için yapmasanda seçim yapılırken bariz göz boyuyor. Eğer ek ücretle k.kimlik yapmak istiyorsan anlaşırsın daha sonra yaparsın. Suç sende değil bölüm moderatörlerinde sen de haklısın
Elbetteki öyle balarda bende yazılanlara uydum tabiki bakım kimsein hatta bir dönem bölüm moderatörü olan kişinin bile kendi yazdığı kurallara uymadığını görünce, bende vazgeçtim

Herkese eşit olarak uygulanan kuralar gelene kadar sanırım herkes kendi çıkarına göre kurallara uyacak yada uymayacak, ortada kuralda yok zatende...
arkadas daha boraz once baska arkadas da yapmisti be uyardik arkadas kaldirdi calismalri nie inat yapiyosunuz bilmemki ban yediginizde ben nie ban yedim dersiniz once kurallari bi oku sonra buradaki arkadaslari laf yetistirin lutfen yoksa konuyu moda tasimak zorunda kalmayalim
Lütfen taşıyın konuyu balanırsam banlanayım ban açıldıktan sonrada herkesin tüm yarışmalardaki çalışmalarını inceleyip kurallara uymadıklarını ve bu yüzden banlanmalarını talep edeceğim, nedir bu durum anlamadım laf yetiştirme vb. gibi hadiinizi aşan kelimelerinize cevap dahi vermiyorum...
Logo yarışması mı kurmsal kimlik yarışması mı? üstelik bir değil aynı çalışmayı farklı açılarla koymuşsunuz.
Elinizden gelse, Mehteranı çağıracaksınız o derece yani
Evet sizi geren bir durum varmıdır acaba, yarışmada tek kurallara uymayan ben miyim neden herkes istediği şekilde davranırken kurallar sadece bana uygulanmak isteniyor ?
Şunu kalın puntolarla belirtmek istiyorum bana kurallara uymuyorsunuz diye arkadaşlar, hanginiz yarışma şablonuna uyuyorsunuz eğer ben banlanıcaksam kurallara uymamak sebebi ile herkes banlanacak demektir !