hocam ben İlizyon dvd li araç gereçleri satıyorum bu ürün şu an elimde mevcut degil ama en yakın partiye siparış geçebilirim .işin ilginçi bu numaranın sahipi türktür .ilk bir türk ilizyonist arkadaş tarafından pazarlanmaktatir..

Gelelim işin ilginç tarafına size eski bir anımı anlatayım.İlizyonda en önemli şey sunumdur.Bu anımda 3 farklı ilizyon kullandım..Neyse anıma geçeyim..

Lise 4 son sene önde oturan güzel zayıf bir kızımız var.İşte kız acayip alacakaranlık vb vampir- korku tarzı diyebilecegimiz kitaplar okuyor fln . Bir gün film sonrası işte böyle bir konuşma geçti keşke gerçek olsaydılar fln fln ben de belki gerçektir fln diye direttim tartırtım.Planımı yapmıştım o an .sonra arkadaşlarla anlaştık..ben acayip beyaz tenliyimdir .çektim üzerime montu yalan olmasın fondöten de surdum .sınıfta herşeyi planladık öyle arası hava sisli .sınıfta bir ben bir o kız kaldı .çogu kişi anlaşmalı..kız yine kitap okuyor .gittim yanına -naber dedim.. -suratıma babar bakmaz şaşırtı iyimisin dedi. çok solgunsun dedi.-biraz açım dedim .-neyse sınıfta yalnızız dedim evet dedi- dün dediklerimi hatırlıyormusun dedim? varpirlerin oldugu söylesem dedim ?..yha şaçmalama dedi .ama dedi sözünü kestim ben belki birini tanıyorum dedim ..ufff şaçmalama dedi ..gözleme bak sen ce şaka yapıyormuyum dedim ..gözlerimi sım sıkı kapattım ...2-3 saniye --hemen atıldı iyimisin ? berk fln gözlerimi bir açtım sapsarı .. kız kendini bir geri attı çıglık atmaya çalıştı sesi çıkmadı .kafası elleri arasında berk diye bagırıyor.. sakın ol fln dedim ..üzerine yürüdüm suratıma bakmaya başladı geçme dişler vardı. basınca açılıyor dişler bir açıldı agzımda yemin ediyorum kendimi aynada gördüm tırstım .hiç sırıtmıyor ama bende .kız korkuyor acayip.. ona acıklama yapıyorum uyduruyorum .aradaki konuşmaları geçeyim ..neyse soru sormaya başladı ..inamıyorum fln .kan içiyormusun dedi hayır dedim zorumlu olmadıkça dedim.. ..gözlerim sarı ise sorun yok kırmızı dönerse arkana bakmadan kaç dedim sakına durma ..kız bembeyaz oldu.. dur bak şimdi dedim kendi koydugum maket bıçak vardı ögretmen masasında aldım kolumu kestim kan akıyor acayip kolumu tuttum kuçuk bir kaç hareket yaptım yavaşça çektim yara izleri geçmişti kesikler kan yok olmuş tu kız acayip şaşırdı.. İste sakına bahsetme fln dedim bizim arkadaşlar la o öyle arası gülmekten öldük 2 gün sürdüre bildik oyunu ...

Kullandıgım ilizyonlar:

http://www.youtube.com/watch?v=eX2ZAN7I-m8

http://www.youtube.com/watch?v=iUR1whIAV6A