Temaya canlı canlı
http://www.mehmetcagatay.com/modamazon/ adresinden ulaşabilrsiniz. Tema admin panelli olup tüm düzenlemeleri panelden yapılabilme imkanına sahipsiniz. 7/24 ücretsiz destek sağlamaktayım. İstediğiniz özel değişiklikler duruma göre tema üzerinde yapılabilir.
Uzun uzadıya açıklama ve tanıtım yapmıyorum. Görünen köy kılavuz istemez. Sıfır web bilgisi olanın bile kullanabileceği kolaylıkta, markalaşmak isteyen siteleri amacına ulaştıracak gelişmişlikte bir temadır.
DEMO | HESAP NUMARALARI | ÖDEME BİLDİRİMİ
Fiyat: 50 TL
İkinci Lisans: 40 TL Tema tek domaine lisanslanır. Lisans değiştirme durumu istisnalar dışında yapılmaz.
*Admin Panel videosuna
buradan ulaşabilirsiniz.
Ödeme: Buradan hesap bilgilerine ulaşabilir, Buradan da ödeme bildirimde bulunabilirsiniz.
İletişim: ziranbula[at]gmail.com
Ne Dediler?
Gerçekten göze hitap eden hoş bir tema olmuş.
Hayırlı satışlar.
Ellerinize sağlık bu tarz bir site açmak istiyoruz,satın almak için telefon ve hesap bilgilerini pm olarak atabilirmisiniz ?
son derece başarılı ...
var olan bşr wp temayı bu temaya kurabilirsek 2 adet almak isterim. tşkler
Sorunsuz tema alındı teşekkürler ilgisi için.
tema + eklenti alındı sorunsuz.
1 adet tema alındı kendisi çok ilgili teşekkürler
1 Adet tema alınmıştır. Teşekkürler.
öncelikle belirtmek ısterım kı çok güvenilir kişilik ve işinin hakkını veriyor.1 adet memnuniyetle tema alınmıştır hayırlı satışlar
Çok güzel bir tema harika Kullanılırsa güzel birşey
Dosyalar alındı. Yanlış domain verdim , dosyayı yanlış domaine lisanslayarak gönderdi arkadaş(Benim hatam yüzünden). Ama anlayış göstererek tekrar gönderdiği için teşekkür ederim.
Tema alındı, teşekkürler.
Tema alımı yapıldı.İlgili bir arkadaş.
Tema kullanım kolaylığı olan bir tema...
Ayrıca burada %10 indirim yaptığında ben konuyu görmemiştim.Temayı alıacağım zaman %10 indirimde olduğunu belirterek güvenimi kazanmıştır.
Kendisine Teşekkür ederim.Hayırlı satışlar dilerim.
arkadaş işin ehli tema alımı yapıldı. güzel temalar...
Elinize sağlık eski bloğumu tekrardan açacağım sanırım bu temayı kullanacagım. Ödemeyi geçtim bilginize
Abi eline sağlık son zamanlarda beğendiğim sayılı çalışmalardan
tema için ödeme yapıldı. ilk defa bir wordpress temam olacak inşallah, çok heyecanlıyım, mikrofonlara konuşacak halde değilim. sorularınızı basın temsilcime sormanızı saygılarımla rica...
sabah yollayacağımı söylemiştim ama bazı aksilikler oldu akşam gönderebildim - kusura bakmayın.
Bir adet tema alınmış ve kurulumu sağlanmıştır , Teşekkürler.
2 adet tema satın alınmıştır , üzerine haberim olmasa da bugüne özel kampanya varmış sağ olsun kendileri beni bilgilendirdi.Temanın fazlasıyla iyi olduğunu düşünüyorum
Tema aldım sıkıntı olmadan teslim etti,en ufak sorunumda dahil yardımcı oldu çok teşekkür ederim.
3 siteme modamazon teması aldım. tıklama oranları gayet iyi. arkadaş sağolsun ilgileniyor çıkan problemlerle. ben memnun kaldım.
Bir adet tema alınmıştır. Sağolsun çok yardımcı oluyor.
8. defa tema aldım kendisine teşekkür ederim
Tema gerek duruşuyla gerekse kodlamasıyla son derece profesyonel , markalaşmak isteyenler için son derece ideal bir tema..
arkadaştan bir adet tema alınmıştır teşekurler
2 tema ödemesi yapılmıştır.
Temayı satın aldım. Kurulumu ve genel ayarlarını da sağolsun kendisi yaptı teşekkür ederim.
Bir adet tema aldım. Teşekkür ederim. İyi bir çalışma olmuş
1 adet tema alındı teşekkürler
Tema satın alındı . Problemsiz , harika bir tema. Üstelik Mehmet Bey gerek satış öncesi ve sonrası çok ilgili,yardımsever.
Bir lisans satın aldım, teşekkür ediyorum, gayet güzel bir tema.
Bir adet tema satın alındı. Arkadas oldukça ilgili. Ayrıca tema da harika görünüyor.
...