Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizin resim siteleriniz vardırda.Ben normal eklerken masaüstü screen çekiyorum sonra bunu kesip resmi alıyorum.Onun dışında resimlerde sıkıştırma yapılabilir smush it ti sanırım öle bir alet vardı.Php ile resim üzerine bir şeyler logo site adresi eklenebilir.Resimlere değişik renklerde ve kalınlıkta çerceve eklenebilir.Konu üzerinde çalışmak gerek.
O wordpress'in Fligran Eklentisini kullanayım demeyin - Paint ile ekleyin daha iyi ama Sizlere tavsiyem ki bende buraya tavsiye almak için geldim en azından bir kaç arkadaşımız bildiklerini yazmış olsa yeterli olacaktır.

-İlk yapmamız gerekenler kesip Biçmek olabilir, Ama Üzerine Bant şeklinde birde yazı yazmak ( KONU BAŞLIĞI) yeterince etkili olacaktır.
Fakat ben uzun zamandır güncel bloğumda buna dikkat ettim, Filigran eklentisi kullandığımdan beri En basit kelimede kişide Bırakın kendi kişiliğimde bile üste çıkmadım, Sonra eklentiyi sildim 2-3 ay geçti baktım en az 20 konuda resimler ilklerde daha sonra Değişik teknikler uyguladım gelmedi Link verdim gelmedi (KONUM İÇERİSİNDE RESİME LİNK)
FAKAT! şunu kimse bilmiyor demiyorum bir çok kişi bilmiyordur resimleri FACEBOOKTA paylaşmak gerçekten etki ediyor. SADECE FACEBOOK değil hani Twitter bile etki ediyor bunu şu şekilde yaparsanız gerekli siten.com/depo/haydar-dumen.jpg bu şekilde paylaşımda yaparsanız daha iyi olacak. Ayrıca blogspot paylaşımınıda yapabilirsiniz sizin serverinizde olduğundan etki edecektir.
Geçenlerde bir ünlünün medya takipçisi mail attı, Şu resmi kaldırın falan dedi Bu siteler sizlerden almış diyip 9 sitenin listesini verdi bir baktım hepsinde var FAKAT benim resim ilk baştaydı etkisi vardır etbet