Jolly joker yilbasi partisini arastirin. Soner sarikabadayi gelecekti. 100den 75e inmisti biletler. Damsiz giris konusunda telefon ile bilgi alabilirsiniz.
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Hocam jolly joker dam şartı koymuş. o yüzden jolly planımız suya düşmüştü.
Cayyoluna ak hocam
iyi güzel tam eğlenilecek yeri biliyosun ama çayyolunda hele ki park caddesinde hem fiyatlar yüksek (giriş 150 - 200 vs) hemde kaliteli mekanlarda dam problemi var.
Overall'a gidebilirsin. Oranın DJ'i serhat eski müşterim ve arkadaşımdır. Kaliteli mekanlardan birisidir.
https://www.facebook.com/srhtbyrz
NOT: Yahel mahel vsvs bunlar tırt DJ ve bunların tarzı türk insanına uymaz. 15 sene bu mesleği yaptım. Yetmedi 2 sene önce mesleği bırakıp yurtiçi ve yurtdışı birçok profesyonel DJ'e müzik arşivleri konusunda büyük destek oldum. Bizim milletimizin kulak zevki (sadece türkçe müzikten bahsetmiyorum) dünyada çoğu ülkede yok. Atıyorum bi david vendetta yada ne bileyim chuckie olsa gitmeni tavsiye edebilirdim ama o isimler geceyi sana zehir etmesin
overall hakkında uzun bir araştırma yaptım. fakat mekanın o kadarda güzel olmadığını öğrendim. giriş ücreti uygundu fakat yine dam problemi vardı. ayrıca gerek güvenlikler gerekse içerde çalışanlardan ötürü zaman zaman problemler çıkmaktaymış. o kafayla pek problem kaldırabileceğimi sanmıyorum.
Ek olarak bu yılbaşında full trance dinlemek istiyoruz arkadaşlarla. zaten bu mekanı seçmemizin en büyük etkeni budur.
Jolly Joker
Teşekkürler hocam yukarıda yaptım açıklama
Ayaşa gidebilirsin kardeş
Ayaşa gidene kadar atlar hızlı trene eskişehire giderim hocam.