Googlede çalışan mühendisler bile algoritmayı çözememişlerken arkadaş nasıl çözmüş merak ediyorum.
Program güzel birşeye benziyor. Başarılar
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:09:45 -->-> Daha önceki mesaj 23:06:11 --
o hit büyük ihtimalle fake dir

veya bir reklam networküne popup reklam vermişdirsiniz. ziyaretciler 8-9 dk sadece anasayfada duruyor ve siteniz oyun sitesi
fake oldugu nerden biliyorsunuz yararını bilip satın aldıgımız bir program için bu tip yorumalrı nasıl yazıyorsunuz çok ilginç..birde sitenin oyun sitesi olması ne alaka anlamadım? bu programı alıp kullandıgınız zaman ne olacağını göreceksiniz hocam.hiçbirşekilde kimse bedavaya birşey satmaz aldıgım program lisanslı ve 140 tl degerinde ancak ben bunu 60 tl ye aldım darısı başinıza..mdoganalp arkadasımızın anlatıgı şekilde sağlam olarak 40-50 ziyaretçi gönderiyor.sıkıntı olacağını sanmıyorum lütfen boş yere olumsuz davranmayalım..benimkini, boşverin mdoganalp arkadasımız daha iyisini satıyor gidin ondan isteyin

ve en sonunda da nerden aldıgımı kimden aldıgımı yazdırtmayın bana teknoloji ustaları turklerden daha zekidir..saygıalr