1 ay içinde farklı sitelerimde 6-7 hesap banlattım.1 tanesinde bilerek ve isteyerek hile yaptım,digerleri kopya içerikten gitti.hile yapma nedenim bi deneydi sadece.yıllardır adsense kullanırım,defalarca banlandım üstelik en ufak bi hile yapmadan.kuralları okuyarak her zaman uymaya çalıştım,türlü bahanelerle banlandım.son olarakda bu yıl kopya içerik çıktı başımıza.eskiden daha güzeldi.orjinal içerikle kopyaları arasında ciddi bi kazanç farkı vardı ve her zaman takdir etmişimdir bunu.ben bi adamın sitesinden alıyorsam,o benden daha fazla kazanıcak tabiki tık başı geliri yüksek olucak yani.ben örnegin magazin haberleri sitesinde kullanıyorum adsense reklamlarını.konuya yazı,resim,video ekliyorum içerikle ilgili.ayrıca resimler şuradan alındı,haber kaynagı şudur diyede her konumda belirtiyorum.magazin haberlerinde ben nasıl orjinal haber bulayım arkadaş.elime kamera alıp dışarı çıkayım desem yine yemez,siteler ingilizce yani hollywoodda olmam gerek.gerçi haberciler yine izin vermez orası ayrıda neyse ayrıca hem türk hem yabancı biçok arkadaşımda bu sebepten banlandı adsenseden.eskiden sadece sıralamada geriye atar yada ne bileyim kazancını düşük verirdi kopya içerikli sitenin.şimdi adsense kullanması yasak onların diyor.