NedensizPostalar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sıralamalarda artış gösteriyormu bu programı kullandığımızda?
deneyip görebilirsiniz hocam fayda görenlerin sayısı her geçen gün artıyor forumda da paylaşanlar var

AVMmedikal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
200 den fazla kriter değerlendirip. Sıralama belirliyorken google bot sence mantıklımı kelimeden 300 500 kişi siteye girdi kelimede yükselme sağlaması. Google jetonlu telefondu ya ne yapsak yer boş işler
hocam sürekli yazıyorum seo çalışmaları elbetteki sadece organik hit uuygulamasından ibaret değildir bu sadece destekleyici bir çalışmadır diğer çalışmalarla bütünleştiği zaman gerçekten gözle görülür ilerlemeler kaydedilebilir onun harici programda zararınıza olacak hiçbir özellik bulunmaz günlük google dan alacağınız 30-40 kaliteli ziyaretçinin sizin için bir zararı olmayaaktır aksine faydası olacaktır. Bunu siz de deneyebilirsiniz denemek nasıl olsa ücretsiz.

werthamon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne demek bu şimdi kim atıyormuş dogrusunu söylemeye çalıştım bir program satın aldım ve full süresiz lisanslı bilgisayarına kuruyorsun siteni giriyorsun ve bilgisayar açık kaldıkça dakikada 20-30 saatte 2000 bin e yakın tekil hit veriyor herhangi bir ulkeden geliştirilmiş..isim veremem..yaklaşık 5000 e yakın hit aldım..burada tartışma yaratıcıgınıza uzun ugraşlar sonucu program geliştiren mdoğanalp arkadaşımıza tşk edin..
anlayışınızdan ve emeğe saygınızdan dolayı teşekkür ederim hocam