Arkadaşım orada slogan atan kim bilmiyorsun. DHKP-C bence de teröristtir. Orada milliyetçilerde , koministlerde, sosyalistlerde vardı. Bir tek siz yoktunuz. Onların yaptıkları size doğru gelmeyebilir. Açıkça söyleyeyim ben yoktum orada ve bana da doğru gelmiyor yaptıkları(Yürüyüş anlamında değil düşünce tarzları benimle uyuşmuyor.).
Ama bana yanlış gelen, anayasal hakkın kullanımın polis zoruyla engellenmesi. 1 tane molotof atarken video göster bende bu siteden üyeliğimi sileceğim söz veriyorum.
Ben molotokofteyl atan oldu lastik yakan oldumu dedim bunu nerden çıkardınız

benim düşünce tarzları ve yaptıkları eylemlerden dolayı sicili bozuk olan geneli dhkpc öğrencilerinin olmasından ve içeride bu ülkenin bir başbakanının olmasından dolayı yasaklandı bana kalırsa içlerinde mhpli veya sağ görüşlü kimse yoktu görüntülerde onu yansıtıyor bir an kendimi okmeydanında gazi mah. de halk evlerinin yürüyüşünde sandım

daha geçenlerde bu düşünceye sahip insan müsfetteleri bir karakola saldırdı ve 1 polisimizi şehit ettiler.
bu düşünceye sahip insanı bırakın başbakanın yanına kadar yürüyüş yapmasını ne at ne avrat nede silah emanet edilir.