Selamlar Arkadaşlar,
Yeterince Asosyal olduk, biraz tanışma, biraz eğlence, biraz stress atma, biraz muhabbet bazında bir buluşma tertip edelim diye düşündüm. Bu bağlamda ne yapıp nerede buluşacağımıza dair bir anketde düzenledim. Bu anket sonucuna göre belirtilen yerde bir buluşma düzenleyelim. Benim tek ricam iş konusunda tartışma yada bilgi paylaşımı gibi şeyler yapılmasın, 50 tane şehir buluşma yapıyor bir bizde tık yok. Anketde yazdığım olasılıkları birde burada yazayım:
1- Tavla turnuvası: Bir cafe tarzı tavla oynanabilen bir yerde buluşalım. Hem çayımızı içip sohbetimizi yapalım. Hemde eğlencisine mini bir tavla turnuvası düzenleyelim.
2- Bowling turnuvası: Optimumdaki bowling yerinde hem bowling turnuvası oynayalım, hemde baydöner veya istediğiniz başka bir ordaki yerde bir yemek yiyelim.
3- Kebapçı Adil'de Kebap: Güzel bir Adana kebabı yiyelim. Yer tanıdık olduğu için fiyatlar makul olacaktır ayrıca masaya istediğimiz kadar meze ücretsiz gelecektir. Kebaptan sonrada çayımızı kahvemizi içeriz.
4- Diğer: Sizin farklı önerileriniz olursa onuda konuşalım.
Kesin katılmak isteyenlerin adları buraya yazılıp, kesin tarihide bilahare belirleyelim...