Okuyanlar anlar kardeşim kim üstte, kim altta, kimin kuyruk acısı var. Zaten son saatlerin engelleneceksin siteden o kadar hakaretten sonra. Bana ettiğin hakaretler içinde hakkımı helal etmiyorum sana.
Burası bir siyaset forumu olsaydı daha çok konuşurduk. Herkes benim gibi şeffaf olsaydı da.
o savaşlarda olan MÜSLÜMANLARDA sana hakkını helal etmiyorlar ve kime etmedikleride malum ortada

senin ne hakkın varda helal edicen bana islam kurallarıyla alınan bu topraklarda hristiyan düşüncelerin hakkı olamaz hadi canım güle güle kuyruk acısı kimde var görüyor herkez karı gibi kılık değiştiripde bu ülkenin huzurunu bozanlar belli ortada
ÜLKEMİZİN DÖRT BİR YANINDA YATAN ŞEHİTLERİMİZ NE İÇİN SAVAŞTILAR ???
-Savaştan sonra Ezan Türkçe okutulup ALLAH yerine tanrı denilsin diye mi savaştılar?(1932-1950 yılları arası)
-Müslümanları Koruyan ve ona Hizmet eden Hilafet kaldırılsın diye mi savaştılar?(3 mart 1924 yılı)
-Batının Giyim kuşamları bize getirilsin diyemi savaştılar?
-Takvimimiz Hicri olmaktan çıkartılıp hristiyanların Miladi Takvimi olsun diye mi savaştılar?
-Uğruna savaştıkları topraklar masada verilsin diyemi savaştılar ? (Lozan hezimeti)
-Osmanlı Padişahları aşağılanarak sürgün edilsin diyemi savaştılar?
-Kuran harfleri ile yazılan Osmanlıcamız değiştirilip onun yerine latince getirilsin ve bu bize Türkçe diye yutturulsun diyemi savaştılar?
-Savaştan sonra Şapka giymek içinmi savaştılar?
-Tatil günümüz CUMA olmaktan çıksın ve hristiyanların pazar günü tatil olsun diye mi savaştılar?
-Ülkede Genelevler açılsın ve devlet eliyle bu genelevler korunup kadınlar alınıp satılsın diye mi savaştılar?
-Faiz serbest olsun ve devlet eliyle faiz kurumları açılsın diyemi savaştılar?
-İçki kullanmak serbest olsun ve devlet eliyle içki fabrikaları kurulsun diyemi savaştılar?
-Ülkede Din ve Bilim Öğreten Tekke ve Zaviyeler kapatılsın diyemi savaştılar?
-Medeni kanunumuzu İsviçreden alalım diye mi savaştılar?
-Ticaret kanunumuzu Almanyadan alalım diye mi savaştılar?
-Askeri Ceza ve Usulerimizi Amerikadan alalım diye mi savaştılar?
-Ceza Kanunlarımızı İTALYAdan almak içinmi savaştılar?
-Din ve Devlet işleri ayrılsın, bu Topraklarda 800 yıldır bu uyguladığımız İslam hukuk sistemi kaldırılsın diyemi savaştılar?
Bu ülkede kimin hakkı var apaçık ortada hakdan bahsedecek son insnalardansın sen