Cycl0ne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim, sen de bakkal mantığı ile çalışıyorsun, bırakın bu işleri. İyi sen git bütün müşterilerini şikayet et , bol bol dalga geçeriz

benim karnım acıktı, aşağıdaki tostçudan tost söyleyim,

merhabalar konuşmalarınzıa dikkat edin

sizi uyarıyorum ben nasıl cümleler kurduysam sizde düzgün bir şekilde cevap verin

burda bir konu için görüşlerimizi bildiriyoruz biriniz olmasa bile illah 2.ci kişi mutlaka tartışma ortamı yaratıyor.ne yapmaya çalışıyorsunuz
böyle yapacaksanız yorum yazmayın

biz zaten müşterilere gereken bilgilendirmeyi yaparız uyarıları yaparız

ama r10 dan hosting domain alan müşteri msn de yazdıklarına cevap vermezsek hatta ve hatta msn başlıgına dışarıdayım siz yazın ben yazarım dememize ragmen hatta msni dışarıda olarak ayarlamamıza ragmen

tamam o zaman ancak r10 da şiket konusu açtıgımız zamanmı bakacaksanız derse ne olacak

müşteri herşeyi yapsın siz bir geç cevap yazın gerekli bilgilendirme yapsanız bile müşteri dinlemesin siz hakarete ugrayın ondan sonra müşteri her zaman haklıdır deyin .

Kusura bakmayın siz gidin tostçudan mı alırsınız kahvehanedenmi alırsınız ama sonradan da burada gelip tostçudan tost aldım diye aglamayın

ben müşteri her zaman haklıdır lafını her zaman dogru bulmuyorum

müşteri bilinçli olursa firma zaten ona göre davranır

yukarıda belirttigim gibi vede konuda bazı firma sahiplerinin dedigi gibi

müşteri firmayı msn de illah r10 şikayet konusumu açmamız lazım diye tehdit ediyor ama siz yinede müşteri her zaman haklıdır diyorsunuz

kusura bakmayın ama buna cevabı herkez versin ben verecek bir cevap göremiyorum yorumsuz diyorum

saygılarla

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:59:09 -->-> Daha önceki mesaj 18:23:57 --

UMUT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müşteri her zaman haklıdır. Kimi kime şikayet ediyon
müşteri msn yazdıklarına cevap vermiyorsun diye bakalım r10 da şikayet konusu açacagım o zaman bakarsınız derse bile vede tehdit vari konuşsa bile yinede haklımı gereken yapılır ama müşterinin böyle davranmasını kim önler?