Bak sana birşey anlatıyım . Geçen gün bir tane x3 geldi benim arabaya arkadan çaktı . Suclu bendim aslında ama cocuk o kadar iyi niyetliydiki gittik sanayiye benim arabayı yaptırdı bu arada lokantaya gittik yemek ısmarladı ordan sigaramı aldı masrafları ödedi . Yani para oldugu için rahattı cocuk . Hiçbir sorun cekmedik ne ben ne o . Bir şahinci sana vursun gör o zaman belanın kralını ...
yeni aracimi aldigim ilk hafta arkadan sahin vurdu ayni sekilde bana da,cok sinirliydim yeni arabaya vurduklari icin, kirmizi isikta bekliyordum yesil icin. arabadan indim ne oluyor gibi, arabadan bir adam indi 30-35 yaslarinda, asiri kibar bir usluple konusmaya girdi ve ogretmen oldugunu soyledi, herneyse konustuk yol kenarinda, arabada hicbisey yoktu allahtan o kadar sert girdi bir cizik olusmustu, o cizik icin bile cebinden 200 lira cikardi bana uzatti olur muhocam estagfurullah felan dedim.herneyse almamaya kabul ettim sonra,cay icmeye gittik bir kafeye.sahilde oturduk bir guzel muhabbet ettik araci acemelikten cikmak icin almis felan....
yani oyle her sahin surucusu senin bildigin gibi degil....
bir s2000 i aile babasi surmez, ama sahini baba yigit adamlarda surer, kendini bilen genclerde, umarim anlatabildim.