Blurayindir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne güzel anlatmışsın abi 1k yükle coşsun kanal diye ama bu iş madem bu kadar kolay neden herkes zengin olmuyor
Ben video'da oyle birseyden bahsetmedim Dikkatli dinlersen orda sadece cok video izlenme olasiligini yukseltir kazanca ek katkisi olur diye bahsettim.Hic kimse yuklenen 1k yada 10k video ile durduk yere para kazanamaz.

Kirkhammett adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ustam yanlız şöyle bi sorunumuz var.Sen aradan 15 dakika geçmeden bi sigara yakıyosun kazandığın paraları harcayamadan ALLAH korusun bi hastalığa yakalanırsın.Benim senden ricam sigarayı bırakmanı istiyorum.İnşallah çok birşey istememişimdir.
Ustadim dusuncen icin sagol gercekden,videoyu cekerken oylanmim diye aslinda cok az ictim. Normalde gunde 2 paketi ve pc basinda oldugumda her 10 dk ya bir kesin yakarim.Herkes birakmami istiyor,cok ictigimi soyluyor ama ben biraksam sigara birakmiyor yakami.. saygilarimla tesekkurler tekrardan dusuncen icin.

Roşan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanal için seo çalışması nasıl yapılabilir? Bu konuda fazla bilgi yok seo yapın diyorlar ama nasıl? Normal sitelerimize yaptığımız gibi mi yoksa farklı bir şekilde mi yapılmalı.. Bu konuda fazla bilgi yok malesef
2.Videoda
*Kanal icin seo nasil yapilir,
*Tek video icin seo nasil yapilir,
*Videolar aramalarda nasil ustlere cikartilir,
*Hangi ulke hitleri daha cok kazandirir,
*Kanaldaki Abone sayisi onemlimidir,
*Kanalda cok abone olmasinin,kazanca etkisi nedir,
*Hangi tur videolar farkli site ve Yazilimlar ile farkli ulke ve sitelerde paylasim icin onceliklidir,
*100/100 Ozgun video nasil yapilir,
*Cok onemli ozgun kaynak siteleri neresidir,
*Hangi tv kayitlari cok kazandirir,
*Hangi Videolarda TBM oranlari yuksekdir,daha cok kazandirir,

Gibi ve daha bir cok sorunun cevabini 2. yapacagim videoda sizlere anlatacagim.Sizlerinde ogrenmek istedigi konu ,soru varsa yazin yeni videomda hepsin elimden geldigince cevapliyayim..