delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
win8 dizüstü bilgisayarıma kurdum (asus 1101ha) performans fena değil ama ekran kartı biraz düşük olduğundan ve driver desteklemediğinden win7 driver kurulumu yaptım güzel de çalışıyor. Şimdi ipad i baz alırsak win8 kuramazsın (bildiğim kadarıyla) ha kurdun bu sefer wi-fi vs donanım sıkıntısı yaşarsın çünkü (yine bildiğim kadarıyla) ipad kendi işlemcisini kullanıyor eski macbook prolarda olduğu gibi. Neyse konuya gelirsek (şimdi farkettim win7 kuramazsın win8 diyecektin sanırım) dizüstü ile bir tableti kıyaslayamazsın, ikisinin işleyiş ve hız mantığı farklıdır. Tableti heryere götür çantandan çıkart dokunmatik olduğu için yavaş yaz ama çok iş yap (dışarda) eve geldiğinde bilgisayarını arıyorsun inan bana. Konu içerisinde verdiğim sony tablet örneğinden yola çıkarsak android işletim sistemi hem az enerji tüketir hemde google play sayesinde birçok ücretsiz program ve oyuna erişim sağlayabilirsin yaklaşık ortalama kullanımlarda da 2 gün şarjı gider. ara kullanımlarda 1 haftayı buluyor ipad ile hemen hemen aynı. Android ücretsiz bir yazılım o yüzden ios ile kıyaslama yapmayacağım.

konu içerisinde de cevaplarımda yazdığım gibi ben ipad ile sony s arasında kalmıştım sony aldım.
Windows 8 değil de windows 7 kurduk diyelim. Herhangi bir tableti örnek vermiyorum ama. İpad için konuşuyorum. Karşılaşabileceğim sıkıntılar nelerdir? Donanım özelliklerinin yanı sıra performans açısından herhangi bir etkisi olur mu?