Yukarıda yorum yapmış iki şakşakcınında ( LinkTL ile alakaları olması muhtemel ) yorumlarından anlaşılacağı üzere en iyisi Bc.vc. Görülüyorki Bc.vc kimseye çamur atmadan, şakşakcılarını rakiplerinin konusuna saldırtmadan bu işi götürüyor, Yurt Dışında bir çok platformda ve blogda kişiler kendi hür iradeleri ile tanıtım yazısı yayınlarken ne tesadüf(!) ki yine bizim ülkemizde insanlar şakşakcılarıyla diğer konulara taş atıyorlar.
Sadece yazıklar olsun diyorum sizin bu zihniyetinize ve cibiliyetinize. Adam gibi işinizi yaptığınızda zaten kazanırsınız, nedir bu şakşakcılık, uşakcılık. Bırakın bu işleride adam gibi insnalara hizmet sunun gerisi zaten gelir. Sizin yaptığınız bu BEBECE davranışlar zaten aklı başında insanların gözünde trajikomik bir tiyatro sahnesinden başka birşey değil.
Birde konunuzda yazmışsınız Türkiye'nin öncüsü, peşinede 2 ayda geldiğimiz nokta

Ya adam akıllı yapın bu işi, siz ekmeğe pepe derken bu piyasaya nice Türk siteleri vardı, hatta onlardan birisi ve en büyüğüde bu konularını baltaladığınız ( kendinizce, aklı başında insanlar anlıyor neyin ne olduğunu ) ve öncüsü olduğunuzu sandığınız piyasanın Türkiye'deki öncüsü olan bc.vc'dir.
malesef katılmıyorum
bende bir aralar linktl kullandım ne iyi nede kötüydü
günlük 18-20k sitem var bc.vc kullanıyordum bıraktım ve yönetici arkadaşlarımada bırakmalarını tavsiye ettim ediyorum
nedeni ise ilk reklamlarını yayınlamaya başladığımda kesinlikle popup yoktu ama şuan iş link kısaltma veya sayfa öncesi reklamdan cıkmış durumda popup açıyor sürekli
iyi güzel oda reklam ama ödemeye gelince popup actırmayan sitelerle aynı veya altında
1 ay süresince sitelerindeki virüs uyarısını saymıyorum

benim için tek artı tarafı türk olmasıdır
en sonda türkiye öncüsü demişsiniz ama böyle öncü olunmaz. (gözünüzde cok büyütmüşsünüz )
bence bir kişi diyorsa şakşakcı olabilir ama sayılar 2 veya 3 olursa geciyorsa şakşakcı değildirler
şimdi banadamı şakşakcı diyeceksiniz